Fien en Teun

Ontdek Fien en Teun bij Top1Toys: het perfecte speelgoed voor kinderen die willen leren en plezier maken!

21 producten

Filter

21 producten

Filter

Fien en Teun, de vrolijke boerenkinderen, zijn een ware hit onder kinderen van 2 tot 7 jaar. Samen beleven ze spannende avonturen op hun boerderij in het Hollandse dorpje Molenwaard, waar ze spelenderwijs alles leren over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Hun verhalen zijn niet alleen leerzaam maar ook erg leuk, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op het speelgoedassortiment voor jonge kinderen.

In de afgelopen jaren zijn Fien en Teun uitgegroeid tot een oer-Hollands sterk merk met een 360 graden aanwezigheid in het leven van onze doelgroep. Ze zijn te vinden op de Avonturenboerderij Molenwaard, in theatershows, bioscoopfilms, een eigen tv-programma, en natuurlijk in hun uitgebreide merchandise en boekenlijn.

Bij Top1Toys hebben we een exclusieve selectie van Fien en Teun-speelgoed en -producten in ons assortiment opgenomen. Dit zorgvuldig samengestelde aanbod biedt kinderen urenlang speelplezier en educatieve waarde. Bovendien sluiten Fien en Teun naadloos aan bij onze educatieve lijn 'Op Advies van de Juf', waardoor ze een perfecte keuze zijn voor ouders die op zoek zijn naar leerzaam en leuk speelgoed.