Pokemon

Ben je een echte Pokémon-fan of ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een échte liefhebber? Dan ben je bij Top1Toys aan het juiste adres!

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Bij ons kun je Pokémon kaarten kopen, boxen en meer. Bekijk ons assortiment Pokémon speelgoed en maak kennis met de magische wereld van Pokémon. Verzamel de meest zeldzame kaarten en overige merchandise.

Pokémon speelgoed: vang ze allemaal

Bij Top1Toys zijn we voorzien van diverse Pokémon spullen.

  • Pokémon kaarten: verzamel én ruil kaarten om het ultieme deck te bouwen en tegen vrienden te strijden. Breid je verzameling uit met de nieuwste uitgaven, zeldzame kaarten of specifieke themadecks en ontwikkel nieuwe strategieën.
  • Pokémon box: onze Pokémon boxen bevatten een mix van kaarten, promo's en accessoires die een geweldige keuze zijn voor zowel beginners als ervaren spelers.
  • Pokémon pluche knuffels: knuffel je favoriete Pokémon met onze schattige pluche knuffels zoals de Bulbasaur. Oók leuk om te verzamelen.

Spelen met Pokémon spullen

Voor de nieuwelingen onder ons: het doel van het Pokémon kaartspel is om als eerste zes prijspunten te verdienen. Dit kan worden bereikt door prijskaarten te trekken wanneer je de Pokémon van je tegenstander verslaat. Elke Pokémon heeft een opgegeven prijskaartwaarde, meestal één of twee prijspunten. Je plaatst de kaarten op het speelveld en gebruikt ze om aanvallen uit te voeren tegen de Pokémon van je tegenstander. Pokémon Trading Card-spellen zijn een geweldige manier om met vrienden samen te komen en een leuke tijd te beleven. Je kan je vaardigheden in strategie en logica verbeteren. Vanwege de vele verschillende kaarten die beschikbaar zijn, kun je je eigen unieke collectie samenstellen. Je kunt leren hoe je deze kaarten kunt gebruiken om je tegenstanders in de hand te werken. Bovendien zijn er veel verschillende Pokémon Trading Card-spellen verkrijgbaar zoals Booster Packs, Decks en Booster Boxen. Bekijk alle Pokémon speelgoed eenvoudig via onze webshop.

Pokémon: een wereldwijd fenomeen

Pokémon is een wereldwijd fenomeen dat in 1996 werd geïntroduceerd. Het begon als een videogame voor de Game Boy, maar groeide al snel uit tot een multimedia franchise met onder andere films en diverse Pokémon spullen. Het hart van Pokémon blijft echter het kaartspel, waarin trainers het tegen elkaar opnemen met hun Pokémon kaarten. Het merk Pokémon staat bekend om de vele schattige en krachtige wezens die bekendstaan als Pokémon. Met namen als Pikachu, Charizard en Mewtwo hebben deze wezens de harten van miljoenen fans over de hele wereld veroverd. Pokémon biedt eindeloze avonturen en uitdagingen voor jong en oud.

Pokémon speelgoed kopen bij Top1Toys

Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, heb je je Pokémon speelgoed de volgende werkdag al in huis. Bij een besteding van €19,99 of meer, betaal je geen verzendkosten. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom in een van onze winkels, zodat je het assortiment Pokémon spullen met eigen ogen kunt bekijken. Heb je vragen over je bestelling of over ons assortiment? Onze specialisten helpen je graag. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.