Speelgoed voor kinderen van 12-24 maanden

Producten 1-36 van 327

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 327

Pagina
Filter

Hoe leuk is het om telkens weer nieuw speelgoed uit te zoeken voor je kinderen? Zij kunnen zich hierdoor zelf even vermaken en het is ook nog eens goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Speelgoed draagt namelijk bij aan de fysieke, sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden van het kind. Ook kunnen kinderen een rijke fantasie ontwikkelen door het spelen. Kies daarom speelgoed uit dat past bij de leeftijd van het kind, om zo optimaal de ontwikkeling te stimuleren. Is jouw kind tussen de 12 en 24 maanden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Speelgoed voor 1 jaar

Pasgeboren kinderen hebben de hele dag voldoende aan een knuffel en een baby gym. Bereiken ze de leeftijd van 1 jaar, dan moet het speelgoed al snel diverser. Speelplezier, uitdaging en voldoende leerelementen: speelgoed voor kinderen van 1 jaar of ouder heeft het allemaal. De meiden ondersteunen hun moeders in de tuin met hun eigen gieter, terwijl de jongens papa nadoen op hun loopauto. De opmars richting fietsen is ingezet!

Speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar leert kinderen hun handen te gebruiken en verbanden te leggen. Tegelijkertijd leren ze wat delen is, zodat ze zichzelf niet verheven voelen boven anderen. Benieuwd wat Top1Toys in petto heeft voor jou? Al het speelgoed voor kinderen van 1 jaar of ouder vind je hier!

Kenmerken van speelgoed vanaf 1 jaar

Speelgoed voor kinderen van 1 jaar en ouder is op zo'n manier ontworpen dat het specifiek aansluit op de ontwikkelingsfase van deze kleintjes. Neem bijvoorbeeld de grootte van het speelgoed. Deze is perfect afgestemd op kleine handjes, die nog zo klein van omvang zijn, dat ze nog geen groot speelgoed beet kunnen nemen.

Het speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar biedt uitdagingen die passen bij het beperkte inzicht van een kind van 1 jaar, zoals vormsorteerders of stapelbare blokken. Zulk speelgoed helpt kinderen een gevoel te krijgen bij vormen en structuren.

Opvallend aan speelgoed voor kinderen van 1 jaar, is de rijkheid aan kleur. Fabrikanten kiezen hier niet zomaar voor, want felle en contrasterende kleuren trekken de aandacht van jonge kinderen trekken.  Het speelgoed is daarnaast niet voor niets interactief.

Geluids- en lichtfuncties wekken de nieuwsgierigheid van 1-jarigen, waardoor ze de verleiding niet kunnen weerstaan om te spelen.

Buitenspeelgoed 1 jaar van Top1Toys

Een substantieel onderdeel binnen deze  categorie, is het buitenspeelgoed voor kinderen van 1 jaar of ouder. Spelen in de buitenlucht is zoveel beter voor kinderen dan altijd maar binnenshuis te zijn. Op school zitten ze tenslotte al genoeg binnen! Bij Top1Toys kun je onder andere rekenen op het volgende speelgoed voor kinderen van 1 jaar:

  • Opwind eend: badeendjes zijn van alle tijden, maar zo hip als deze, zag je hem nog niet eerder. Even aan de achterzijde draaien en het vogeltje zwemt zo bij je weg.
  • Intex Zwembad: spetter spetter pater, lekker in het water! Met dit zwembadje klagen de kids nooit meer over de warmte buiten, want dit badje biedt verfrissing op hete zomerdagen.
  • Zandtafel: kinderen zijn dol op zand. Ze kunnen er eindeloos mee kliederen en het keer op keer weer gebruiken! De zandtafel is mede daarom het perfecte buitenspeelgoed voor kinderen van 1 jaar of ouder.

Speelgoed in ons assortiment

Is jouw kind 1 jaar geworden? Dan is het nu tijd om te kijken naar speelgoed vanaf 1 jaar. Hoe groter je kind wordt, hoe meer speelgoed geschikt wordt. Zo leren ze steeds meer. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden. Ook het speelgoed voor 18 maanden en speelgoed voor 24 maanden is hierin meegenomen. Ben je op zoek naar specifiek speelgoed? Dan kun je gebruik maken van het filtermodel aan de linkerzijde van de website. Hierin geef je aan wat voor speelgoed je zoekt en vervolgens wordt dit speelgoed weergegeven.

Speelgoed voor 12-24 maanden bestellen

Ons assortiment biedt verschillende LEGO DUPLO sets, houten speelgoed, een garage speelset en voertuigen. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals buitenspeelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Heb je babyspeelgoed voor kinderen van 1 jaar uitgezocht? Dan kun je dit nu bestellen bij Top 1 Toys. De verzendkosten vervallen in ieder geval bij een minimaal orderbedrag van €20, dus kijk gerust ook nog eens tussen het overige speelgoed, bijvoorbeeld als je meer kinderen van verschillende leeftijden hebt. Je wilt natuurlijk elk kind verwennen met leuk speelgoed!

Meer informatie over kinderspeelgoed

Heb je een vraag over het speelgoed voor kinderen van 12-24 maanden? Wij vertellen je welk speelgoed allemaal geschikt is voor deze leeftijd. Je kunt onze klantenservice telefonisch of per mail bereiken tijdens werkdagen. Zij staan je graag te woord en voorzien je van persoonlijk speelgoed advies. Voor meer informatie kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief of onze online folders bekijken.