Speelgoed voor kinderen van 12-24 maanden

Producten 1-36 van 505

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 505

Pagina
Filter

Hoe leuk is het om telkens weer nieuw speelgoed uit te zoeken voor je kinderen? Zij kunnen zich hierdoor zelf even vermaken en het is ook nog eens goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Speelgoed draagt namelijk bij aan de fysieke, sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden van het kind. Ook kunnen kinderen een rijke fantasie ontwikkelen door het spelen. Kies daarom speelgoed uit dat past bij de leeftijd van het kind, om zo optimaal de ontwikkeling te stimuleren. Is jouw kind tussen de 12 en 24 maanden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Speelgoed in ons assortiment

Is jouw kind 1 jaar geworden? Dan is het nu tijd om te kijken naar speelgoed vanaf 1 jaar. Hoe groter je kind wordt, hoe meer speelgoed geschikt wordt. Zo leren ze steeds meer. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden. Ook het speelgoed voor 18 maanden en speelgoed voor 24 maanden is hierin meegenomen. Ben je op zoek naar specifiek speelgoed? Dan kun je gebruik maken van het filtermodel aan de linkerzijde van de website. Hierin geef je aan wat voor speelgoed je zoekt en vervolgens wordt dit speelgoed weergegeven.

Speelgoed voor 12-24 maanden bestellen

Ons assortiment biedt verschillende LEGO DUPLO sets, houten speelgoed, een garage speelset en voertuigen. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals buitenspeelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Heb je babyspeelgoed voor kinderen van 1 jaar uitgezocht? Dan kun je dit nu bestellen bij Top 1 Toys. De verzendkosten vervallen in ieder geval bij een minimaal orderbedrag van €20, dus kijk gerust ook nog eens tussen het overige speelgoed, bijvoorbeeld als je meer kinderen van verschillende leeftijden hebt. Je wilt natuurlijk elk kind verwennen met leuk speelgoed!

Meer informatie over kinderspeelgoed

Heb je een vraag over het speelgoed voor kinderen van 12-24 maanden? Wij vertellen je welk speelgoed allemaal geschikt is voor deze leeftijd. Je kunt onze klantenservice telefonisch of per mail bereiken tijdens werkdagen. Zij staan je graag te woord en voorzien je van persoonlijk speelgoed advies. Voor meer informatie kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief of onze online folders bekijken.