Rolly Toys

Rolly Toys is het merk als het gaat om traptractors van hoge kwaliteit. Lekker buiten spelen op een groene John Deere traptrekker, blauwe New Holland traptractor of toch liever een rode traptractor. Welke kies jij? Bekijk hieronder de Rolly Toys traptractor collectie bij Top1Toys!

Producten 1-36 van 93

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 93

Pagina
Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Rolly Toys Traptractors

Op zoek naar een traptractor voor je zoon of dochter? Ga dan voor de Rolly Toys traptractors! Dit topmerk staat voor kwaliteit en jarenlang speelplezier. De traptrekkers lijken net echt en zijn verkrijgbaar in de stijlen van bekende merken zoals John Deere, New Holland, Claas en Deutz. Daarnaast beschikt de Rolly Toys collectie over stoere constructie machines zoals graafmachines, Volvo trucks en een CAT dumper. Er is zelfs een brandweerauto!

Traptractor voor kinderen

Door de verschillende maten zijn er traptractors voor iedere leeftijd. Vanaf 2 jaar kan je kind beginnen met de Rollymini serie en kan daarna doorstromen naar de RollyKid serie voor kinderen tussen 2,5 en 5 jaar oud. De andere Rolly Toys series zijn voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 10 jaar oud. Veel traptractors hebben een verstelbare zitting waardoor de traptrekker met je kind meegroeit en zorgt voor jaren lang speelplezier.

Maak je Rolly Toys traptractor helemaal af met de bijpassende accessoires zoals een aanhanger, voorlader, grijper, lier, en zwaailamp. Allemaal verkrijgbaar bij Top 1 Toys.