Speelgoed voor kinderen van 12 jaar en ouder

Producten 1-36 van 115

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 115

Pagina
Filter

Speelgoed 12 jaar

Het is zover: je kind wordt 12, wat betekent dat de puberteit officieel begint. Een mooi stuk speelgoed voor je 12 jaar oude kind kan natuurlijk niet achterwege blijven. Het kan lastig zijn speelgoed voor 12 jaar oude kinderen te vinden, omdat ze al best wat eisen en interesses hebben. Het speelgoed moet hier natuurlijk aan voldoen! Hier, bij Top 1 Toys, is dat geen enkel probleem. In ons assortiment speelgoed voor 12 jaar vind je alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Neem snel een kijkje!

Wat is er belangrijk in speelgoed 12 jaar?

Het belangrijkste aan speelgoed is natuurlijk dat je kind ervan moet kunnen genieten. Maar, in deze leeftijdscategorie zijn er meerdere eisen: een stuk speelgoed is namelijk niet alleen voor je kind, maar wordt ook graag gedeeld. Speelgoed voor een 12 jaar oud kind is daarom vooral succesvol als het interactief is. Zo raden wij buitenspeelgoed, of bordspellen enorm aan, omdat je kind dit niet alleen hoeft te spelen, maar juist zijn/haar vrienden en vriendinnen mee kan laten doen. Daarnaast is een educatieve of creatieve factor of welkom. Zo is LEGO bijvoorbeeld nog altijd erg populair.

Speelgoed voor 12 jarige meiden

Speelgoed voor 12 jarige meiden kan lastig te vinden zijn, omdat er veel factoren zijn waar je rekening mee wilt houden. Het brein van een 12-jarig meisje is nog in volle groei; iets educatiefs is dus geen slecht plan. Maar, op deze leeftijd zal er ook al zeker sprake zijn van eigen interesses waar je rekening mee moet houden. We geven graag een paar tips, gebaseerd op populair speelgoed voor deze leeftijdsgroep:

Nog één extra tip: weet jij niet goed wat voor speelgoed je je 12 jaar oude dochter moet geven? Vraag of ze onze verjaardagsbox in wil vullen. Hierdoor weet niet alleen jij precies wat ze wil, maar vele anderen ook. Ideaal dus!

Puzzels: hét speelgoed vanaf 12 jaar

Voor de leeftijdsgroep 12+ zijn puzzels het perfecte speelgoed. Dit speelgoed vanaf 12 jaar stimuleert het denkend vermogen van je kind, op een creatieve wijze. Puzzels komen in veel verschillende soorten, en zijn van vele merken beschikbaar. Wij werken met trots samen met veel grote puzzelmerken, zoals Ravensburger, Jumbo, SES en nog veel meer! Ga op zoek naar een grappige puzzel met een thema dat jouw kind interesseert. Zo weet je zeker dat je kind gemotiveerd is om deze op te lossen. Het ideale speelgoed voor je 12 jaar oude kind dus!

Bestel je speelgoed 12 jaar nu!

Heb jij het perfecte stuk speelgoed voor je 12 jaar oude kind gevonden? Mooi! Via de pagina van dit product kun je kijken of het beschikbaar is in de dichtstbijzijnde winkel vanaf jouw locatie. Is dit niet het geval? Dan kun je ook de online beschikbaarheid zien. Is het product aanwezig in ons magazijn, dan zorgen we ervoor dat deze morgen bij jou thuis geleverd wordt! Wacht dus niet langer en bestel je speelgoed direct, zodat je morgen hier al van kunt genieten!