Abrick

Abrick is een merk van Ecoiffier, dat in 1945 is opgericht door Albert Ecoiffier in Bellignat, Frankrijk. Het merk Abrick bestaat uit sets met grote blokken voor kinderen ouder dan 12 maanden en voor kinderen ouder dan 18 maanden.

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Abrick is een merk van Ecoiffier, dat in 1945 is opgericht door Albert Ecoiffier in Bellignat, Frankrijk. Ecoiffier maakt allerlei speelgoed uit plastic.

Het merk Abrick bestaat uit sets met grote blokken voor kinderen ouder dan 12 maanden en voor kinderen ouder dan 18 maanden. De grote blokken zijn makkelijk vast te pakken voor kleine handjes en kunnen makkelijk op elkaar gezet worden. Samen met de aantrekkelijke kleuren stimuleren ze het plezier van leren bouwen en de ontwikkeling van de motoriek. De blokken van +12M en +18M zijn samen te gebruiken voor een soepelere overgang naar moeilijkere sets.

De Abrick +18M blokken omvatten vele dagelijkse thema’s. Kinderen kunnen hiermee hun verbeelding de vrije loop laten, waarmee de capaciteit voor het verzinnen van verhalen vergroot wordt. De fijne motoriek en de logica ontwikkelen zich zo.