PAW Patrol

PAW Patrol is de leuke TV-serie over zes heldhaftige pups en hun baasje Ryder!

29 producten

Filter

29 producten

Filter

Bij Top1Toys brengen we het avontuur van PAW Patrol tot leven met het leukste en onmisbare PAW Patrol speelgoed! Voor ouders die op zoek zijn naar het perfecte speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook educatief, is speelgoed van PAW Patrol een uitstekende keuze. Laten we je meenemen op een avontuurlijke reis door Avonturenbaai en ontdek waarom bijvoorbeeld de PAW Patroller een absolute must-have is!

Met de PAW Patroller in actie!

Voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat de verbeelding van hun kleintjes stimuleert, is de PAW Patroller een echte winnaar. Het is niet alleen een voertuig: het is een mobiele basis voor allerlei avonturen! Met genoeg ruimte voor alle zes pups en hun voertuigen, biedt de PAW Patroller urenlang speelplezier.

Nog meer PAW Patrol-voordelen

Het PAW Patrol speelgoed moedigt educatief spel aan. Terwijl kinderen zich vermaken met het coördineren van reddingsmissies, ontwikkelen ze sociale interactie, probleemoplossende vaardigheden en creativiteit. Bij Top1Toys staat veiligheid voorop. Ons speelgoed is duurzaam en voldoet aan de hoogste normen, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van het spel van hun kinderen.

Maak kennis met het PAW Patrol team!

  1. Chase - Politiepup: Leerzaam spelen wordt spannend wanneer Chase op patrouille gaat. Ouders kunnen genieten van de geruststellende rol van Chase als de politiepup.
  2. Marshall - Brandweerpup: Laat kinderen kennismaken met de wereld van brandbestrijding met Marshall, de brandweerpup.
  3. Skye - PAW Patrol meisje: Voor ouders die meisjes hebben die van actie houden, is Skye met haar helikopter de perfecte keuze.
  4. Rocky - Milieubewust pup: Leer kinderen over milieubewustzijn met Rocky, de pup die altijd klaarstaat voor recyclingmissies.
  5. Rubble - Bouwpup: Laat de creativiteit van kinderen bloeien terwijl ze bouwen en spelen met Rubble.
  6. Zuma - Waterpup: Voor waterpret en reddingsmissies is Zuma de ideale metgezel.

Onze medewerkers helpen je graag

Bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie PAW Patrol speelgoed. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om ouders te helpen bij het vinden van het perfecte speelgoed voor hun kleintjes.

PAW Patrol toys kopen bij Top1Toys!

Duik in het avontuur met al het PAW Patrol speelgoed en breng de opwinding naar huis met Top1Toys! Ouders, maak je klaar voor uren educatief en spannend spelplezier voor jouw kleine pups. Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Bouwen is nog nooit zo leuk geweest als met de LEGO-pakketten van Top1Toys!