Identity Games

Identity Games maakt al bijna 25 jaar spellen voor jong en oud, zoals kaartspellen, bordspellen en actiespellen. Inmiddels verkoopt Identity Games ruim 30 spellen in de winkel.

23 producten

Filter

23 producten

Filter

Zin in een avond spelletjes doen met familie of vrienden? Bij Top1Toys hebben we een brede collectie aan Identity games voor jong en oud. Met meer dan vijftien verschillende soorten kwartet, ben je nooit uitgespeeld. Ook de gezelschaps- en bordspellen blijven leuk om met de familie te spelen. Ben je meer van taal of rekenen? De Squla spellenreeks van Identity games biedt tal van mogelijkheden om jouw kennis en inzicht op te schroeven. Bekijk de gehele collectie hieronder!

Dolle pret met Identity games kwartet!

Kwartet is een eeuwenoud spel dat nog altijd voor veel plezier kan zorgen. Het is simpel, niet zo moeilijk en iedereen kan lekker meedoen. Het leuke van de Identity games kwartet is dat er zoveel verschillende soorten zijn. Houd je van dino’s? Dan is de Identity games Weetjes Kwartet Dino’s misschien iets voor jou. Weet jij veel over verschillende vakantielanden? Dan is de Vakantielanden Weetjes Kwartet iets voor jou. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een Identity Games Kwartet variant van!

Verveling thuis? Doe een escape room in eigen huis!

Een escape room, je hebt er vast eens van gehoord of je hebt er zelf een gedaan. Het is hartstikke leuk en elke escape rooms heeft weer iets spannends te bieden. Het zet je op scherp, het traint je denkvermogen en het test je oplossingsgerichte inzicht. Maar wat nou als je dit ook thuis zou kunnen doen? Dat zou toch geweldig zijn?! Binnen de Identity games collectie heb je verschillende Escape rooms en challenges. Neem bijvoorbeeld de Tijdmachine Family Edition, de hele familie doet mee en lost samen op. Teamwork dus!

‘Gezellige’ avond met pesten

Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig. Gezellig en pesten. Je kent het spel Pesten van Identity games vast. Ook al vind je je medespelers nog zo lief, met pestkaarten kun je bij hen roet in het eten gooien. Ze moeten extra kaarten pakken waardoor het lastig wordt voor ze om als eerste alle kaarten weg te spelen. De spelregels staan op de kaarten. Zo weet je direct of je een pestkaart in je handen hebt en wat je met deze kaart kan doen. Als jij bijna al je kaarten hebt weggespeeld, vergeet dan niet ‘laatste kaart’ te zeggen! Anders gaat misschien iemand anders er met de winst vandoor.

Bestel nu gemakkelijk online

De Identity games collectie van Top1Toys zit boordevol avonturen en de leukste weetjes. Zo ben je nooit uitgespeeld en kom jij steeds meer te weten tijdens Identity games kwartet met de vele weetjes varianten. Heb je nog vragen over de levering of heb je specifieke vragen over een van de spellen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op tussen 8:30 en 17:00 uur