Identity Games

Identity Games maakt al bijna 25 jaar spellen voor jong en oud, zoals kaartspellen, bordspellen en actiespellen. Inmiddels verkoopt Identity Games ruim 30 spellen in de winkel.

34 producten

Filter

34 producten

Filter

Het leukste spel voor jong en oud

Identity Games maakt de leukste spellen voor jong en oud! Al bijna 25 jaar maken zij kaartspellen, bordspellen en actiespellen voor jong en oud. Hun missie: jouw huiskamer tot leven brengen.

Inmiddels verkoopt Identity Games ruim 30 spellen in de winkel. De bekendste titels zijn Escape Room The Game (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016), het Poepspel, Boom Boom Balloon en Nijntje verstoppertje.

Identity Games is al diverse keren uitgeroepen tot winnaar van de ‘Speelgoed van het Jaar’ verkiezing. In het buitenland wonnen zij o.a. de Toy Innovation Award en Creative Child Award.

Identity Games spelen

Identity Games staat als onderneming midden in de samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben ze hoog in het vaandel staan. In alles wat ze doen, staat de mens centraal. In de bedrijfsvoering zijn ze alert op de duurzame mogelijkheden die ze hun relaties kunnen bieden, hoe ze schadelijke emissies kunnen beperken en hoe ze moeten omgaan met hun afvalstromen en de eindigheid van bepaalde grondstoffen.

De productieprocessen van Identity Games voldoen aan de hoogste eisen en voldoen aan het strenge ICTI keurmerk. De fabrieken waar ze mee werken worden regelmatig geïnspecteerd aan de hand van dit keurmerk.
Al hun spellen voldoen aan de internationale EU speelgoed richtlijnen.