Let op! Wegens drukte bij de vervoerder kan uw pakket langer onderweg zijn.

Disclaimer

Disclaimer

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Betrouwbaarheid verstrekte informatie

Top 1 Toys stelt hoge eisen aan de via deze website verstrekte informatie. Desalniettemin aanvaardt Top 1 Toys geen aansprakelijkheid voor de actualiteit en/of het voorkomen van eventuele fouten in de informatie op deze website. Als u onjuiste en/of onvolledige informatie op onze website aantreft, stellen wij het zeer op prijs als u ons daarover informeert via klantenservice@top1toys.nl.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk vormen op rechten van intellectuele eigendom, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al het geen u vanuit de webpagina verzendt.

Beindigen website

Top 1 Toys mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Top 1 Toys is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beindiging.

Privacy

Top 1 Toys behoudt zich het recht om u de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Top 1 Toys de toegang tot de website monitoren.

Contact

Via klantenservice@top1toys.nl kunt u contact met ons opnemen.