Goliath

Goliath Games is een internationale producent van speelgoed en spellen zoals Rummikub, Triominos, Woordzoeker, Holle Bolle Big en nog veel meer. De slogan "Clever Together!" is terug te zien in de producten van Goliath die plezier en gevatheid combineren.

29 producten

Filter

29 producten

Filter

Goliath is een internationale fabrikant en distributeur van speelgoed en spellen. Hieronder vallen merken als Rummikub, Rolit en Woordzoeker.
Goliath is een van de weinige familiebedrijven in de speelgoed- en spellenwereld. Het bedrijf is opgericht in 1980 door Adi Golad en is sindsdien enorm gegroeid. Het hoofdkantoor staat in Nederland en er wordt geëxporteerd naar ruim 70 landen.

De slogan van Goliath, ‘’Clever Together’’, verwijst naar hun producten, waarin plezier en gevatheid gecombineerd wordt, en naar het interne proces van het ontwerpen, fabriceren en de marketing van hun producten.

 

DE SLOGAN VAN GOLIATH: ‘’CLEVER TOGETHER’’
Goliath gelooft dat de magie van sociaal-cognitieve ontwikkeling plaatsvindt wanneer je samen plezier hebt. Ze nemen deel aan verbetering van het leven door het ontwikkelen van producten die ‘momenten van samenzijn’ stimuleren.
Bij Goliath wordt constant gewerkt aan het produceren van innovatieve producten die antwoorden op de universele behoefte aan het voordeel van (sociaal) plezier.
Kortom, ze geloven in het plezier van ‘’CLEVER TOGETHER’’.

 DE KERNWAARDEN VAN GOLIATH

Respect & Verantwoordelijkheid
Goliath draagt bij aan de duurzaamheid van hun bedrijf en de wereld waarin we leven door het ontwikkelen van en handelen in producten die veilig zijn om te gebruiken, door gecreëerde verantwoordelijkheid en door de consument waarde voor hun geld te geven.

Betrouwbaarheid & Loyaliteit
Goliath gelooft dat vertrouwen, loyaliteit en toewijding de hoekstenen vormen van de langdurige relaties met hun werknemers, uitvinders, leveranciers en consumenten. Met andere woorden: ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen.

Innovatie
Goliath is trots op de ontwikkeling en handel van leuke producten die mensen inspireren door betrokken, modern, uniek en (gedachten)prikkelend te zijn.