LEGO - Friends

Welkom in Heartlake City, waar de magie van vriendschap en avontuur tot leven komt met LEGO Friends. Friends is een speciale serie die draait om vijf beste vriendinnen en hun spannende belevenissen. Met kleurrijke sets, boeiende verhalen en schattige dieren biedt deze LEGO serie een unieke speelervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Producten 1-36 van 72

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 72

Pagina
Filter

De wereld van LEGO Friends

LEGO Friends laat kinderen hun eigen verhalen creëren in een levendige en kleurrijke wereld van LEGO. Door te spelen met de Friends serie leren kinderen over vriendschap, samenwerking en het ontwikkelen van hun eigen talenten. Met de diverse karakters en thema's kunnen kinderen zichzelf uitdrukken op een speelse en creatieve manier.

Maak kennis met de karakters van LEGO Friends

LEGO Friends draait om vijf meisjes die avonturen beleven in Heartlake City. Elk karakter heeft haar eigen persoonlijkheid en eigenschappen, waardoor kinderen zich kunnen inleven in hun favoriete poppetje.

  • Stephanie: Stephanie is een enthousiaste en vriendelijke tiener die dol is op bakken, dansen en het organiseren van feestjes. Met haar positieve houding en creatieve geest, brengt ze altijd vrolijkheid en energie naar Heartlake City.
  • Mia: Mia is avontuurlijk en houdt van dieren en natuur. Als een echte dierenliefhebber, geniet ze van het verzorgen van haar dieren en het verkennen van het buitenleven met haar vriendinnen.
  • Emma: Emma is een getalenteerde kunstenaar met een passie voor mode. Met haar oog voor detail en creativiteit, inspireert ze anderen met haar unieke stijl en artistieke projecten.
  • Olivia: Olivia is een slimme tiener met een liefde voor wetenschap en technologie. Als de techneut van de groep, bedenkt ze slimme oplossingen voor elke uitdaging die ze tegenkomt.
  • Andrea: Andrea is een getalenteerde zangeres en muzikant die altijd in is voor een feestje. Met haar passie voor muziek en optreden, brengt ze leven in de brouwerij met haar energieke persoonlijkheid en mooie muziek.

Ons assortiment LEGO Friends

Of je nou op zoek bent naar een LEGO Friends huis of de LEGO Friends paarden: bij Top1Toys vind je een uitgebreid assortiment. Bekijk de verschillende thema’s, gebouwen en voertuigen. Wij zetten de populairste Friends sets voor je op een rijtje.

  • LEGO Friends boomhut: deze set neemt kinderen mee in de natuur. De boomhut is voorzien van leuke details zoals een glijbaan, schommel en en een windmolen.
  • LEGO Friends waterpark: met deze spetterende set kunnen de karakters genieten van verschillende attracties zoals een glijbaan, klimnet en waterkanonnen.
  • LEGO Friends kermis: de kermis set is voorzien van verschillende attracties en eetkraampjes. Ook is er een goocheltruc waarbij je iemand kan laten zweven.
  • LEGO Friends camper: ga op kampeervakantie en geniet van marshmallows bij het kampvuur en kruip daarna je slaapvertrek in.

Friends van LEGO kopen bij Top1Toys

Top1Toys biedt een groot assortiment van de Friends serie van LEGO. Bekijk het online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag. Houd onze website regelmatig in de gaten voor een LEGO Friends aanbieding.