Smartgames

Met SmartGames train je je geheugen en verbeter je je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend vermogen. Elke SmartGame werd zorgvuldig ontworpen en wordt gemaakt van kwalitatieve materialen die lang meegaan.

Producten 1-36 van 47

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 47

Pagina
Filter

Houd jij van uitdaging, opdrachten en leuke spellen? Dan zijn de Smartgames van Top1Toys wat voor jou! Neem bijvoorbeeld de Rubik’s Kubus waarbij je aan elke kant van de kubus dezelfde kleur wil krijgen. Hier is een speciale strategie voor nodig omdat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Weet jij dit voor elkaar te boksen? Het is toch leuker om tijdens een spel na te denken, raadsels op te lossen of te puzzelen hoe iets werkt. Alle Smartgames zijn voor jong en oud. Spelenderwijs zetten de spellen uw kind aan het denken. Bekijk het gehele assortiment van Smartgames bij Top1Toys hieronder.

Smartgames Roodkapje; ook voor de kleinsten!

Met de allerkleinsten stap je met je fantasie in het welbekende sprookje van Roodkapje. Het denkspel Smartgames Roodkapje is speciaal voor de allerkleinsten. Het spel bevat ook een verhalenboek met het originele sprookje in een nieuw jasje gestoken. Zo wordt je gelijk meegenomen in het verhaal. Ga op pad en vind de weg naar grootmoeders huisje. Maar pas op voor de wolf, hij zal eerder dan jij bij het huisje zijn. Tijdens Smartgames Roodkapje spel kan je twee wegen vinden door verschillende opdrachten op te lossen. Er is één weg voor roodkapje, en één weg voor de wolf. Het spel Smartgames Roodkapje bestaat uit 48 opdrachten; 24 opdrachten mét de wolf en 24 opdrachten zonder. Je kan er dus ook voor kiezen om het spel te spelen zonder de wolf. Smartgames Drie Kleine Biggetjes is ook ontzettend leuk voor de kleintjes. Help de biggetjes hun huis bouwen, maar pas op voor de wolf! Met de grote puzzelstukken die je gemakkelijk kan vasthouden is het ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

Met Smartgames IQ train je op een leuke manier je IQ!

Met de verschillende Smartgames IQ spellen, train je jouw IQ op een leuke manier. Neem bijvoorbeeld Smartgames IQ twist of IQ XoXo. Kleine spellen die ook nog handig zijn om mee te nemen op reis door het kleine formaat. Maar ook het spel IQ Digits geeft je maar liefst 120 uitdagingen om te puzzelen met cijfers. Je legt de puzzelstukjes op het bord en zorgt dat de cijfers opgeteld worden. Het leuke aan de Smartgames IQ spellen is dat je het zo moeilijk kan maken als je zelf wil. Er zijn bij ieder spel verschillende niveaus van makkelijk tot expert.

Met één druk op de knop, bij u thuis bezorgd!

Geen zin om naar de winkel te gaan? Bij Top1Toys bestel je gemakkelijk de leukste Smartgames online. Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen al bij u in huis! Bestel je voor meer dan €19,99, dan worden de spellen gratis bezorgd.