Knol Power

Met ons assortiment van Knol Power speelgoed kunnen kinderen zich onderdompelen in de avonturen van Enzo Knol. Beleef urenlang speelplezier en avontuur met de verschillende artikelen.

12 producten

Filter

12 producten

Filter

Wat is Knol Power?

Knol Power, het bekende merk van de populaire Nederlandse YouTuber Enzo Knol, brengt het leven van Enzo naar de wereld van speelgoed. Met veel verschillende producten is het een favoriet merk onder kinderen die fan zijn van Enzo Knol en zijn avonturen. Bij Top1Toys vind je een divers assortiment van Enzoknol merch.

Knol Power is leuk voor kinderen, omdat het ze de kans geeft om hun favoriete YouTuber te volgen. Ze maken deel uit van zijn wereld vol avontuur en plezier. Knol Power stimuleert ook de creativiteit, verbeelding en sociale interactie bij kinderen. Dit terwijl ze samen met vrienden spelen en hun eigen Knol Power-verhalen bedenken.

Ons Knol Power assortiment

In ons assortiment vind je verschillende Enzo Knol spullen. Wil je op Knol Power avontuur? Dan is het Knol Power Skateboard het product wat je zoekt. Ga op pad met dit coole skateboard en beoefen de gaafste trucs.

Voor een dag in huis, is er ook genoeg speelgoed van Enzo. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de Knol Power Puzzel. Met maar liefst 1000 stukjes is deze puzzel een hele uitdaging. Bereid je voor op urenlang plezier, met als resultaat een afbeelding van Enzo Knol. Of maak een echt kunstwerk met de Diamond Painting van Knol Power. dit pakketje

Op zoek naar een activiteit voor het hele gezin? Met de Bingoset zit je goed. Deze set is inclusief machine, balletjes, fiches en bingokaarten. Laat de bingoavond beginnen!

Wie is Enzo Knol van Knol Power?

Enzo Knol is een bekende Nederlandse YouTuber en content creator. Hij is bekend geworden door zijn YouTube-kanaal, waar hij dagelijks video's deelt over zijn leven en grappige momenten. Hij begon zijn kanaal in 2013 en heeft sindsdien een enorme populariteit opgebouwd, met miljoenen abonnees en volgers op zijn sociale media-accounts. Enzo staat bekend om zijn positieve persoonlijkheid, humor en energie. Met zijn YouTube-video's en andere activiteiten heeft hij een grote invloed gehad op de Nederlandse YouTube-gemeenschap en is hij uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en geliefde content creators van Nederland. Zijn merk Knol Power beschikt over verschillende artikelen.

Knol Power kopen bij Top1Toys

Knol Power speelgoed mag niet ontbreken in de speelkamer van een echte Enzo Knol-fan. Bekijk het assortiment online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. De verzendkosten vervallen bij een minimaal orderbedrag van €19,99. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag. Perfect voor als je nog op zoek bent naar een last minute cadeau.