Mega Bloks

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Blokken bouwen is van alle decennia, maar zo modern als de blokken van Mega Bloks zag je ze nog niet eerder. Mega Bloks is een merk waar alles erop gericht is om spelen en bouwen met elkaar te combineren. Het bedrijf biedt tassen aan die vol met ‘normale’ blokken zitten, maar het merk verkoopt eveneens varianten die toegespitst zijn op een bepaald thema. Zo biedt Top1Toys Pokémon gerelateerde blokken aan, terwijl er ook Mega Bloks pakketten zijn die volledig gericht zijn op Barbie.

Mega Bloks is van origine een Canadees merk dat voorheen luisterde naar de naam Ritvik Holdings. Tegenwoordig heet het bedrijf Mega Brands. Al sinds de oprichting houdt het bedrijf zich nadrukkelijk bezig met bouwblokkensets en deze vraag breidde zich in de jaren tachtig al gauw uit naar landen buiten Canada. Koop nu jouw speelgoed bij Top1Toys!

Paw Patrol Mega Bloks

Dat Paw Patrol en Mega Bloks een samenwerking zijn aangegaan, is niet bepaald verrassend. Zowel de serie als het merk kennen namelijk zijn oorsprong in Canada. Een doosje uit de Paw Patrol Mega Bloks collectie die erg geliefd is onder kinderen, is de Fisher Price Mega Bloks Paw Patrol Liberty's City Scooter.

Deze Paw Patrol Mega Bloks bestaat uit drie losse wieltjes, een onderstel van de scooter, twee zijonderdelen, een achterstel en een deel van de scooter. Liberty, één van de honden die deel uitmaakt van Paw Patrol, is op het einde vast te klikken op het zitvlak.

Mega Bloks Fisher Price

Mega Bloks van Fisher Price behoren eveneens tot ons goed gevulde assortiment. De Fisher Price Mega Bloks ABC Leren Trein is daar een mooi voorbeeld van. Dit is een locomotief die verschillende blokken achter zich aantrekt. Deze blokken rusten op de wagonnetjes en op elke variant staan specifieke letters geportretteerd, waardoor er ook een leerelement aan gekoppeld is. Aan de bovenzijde van de ‘schoorsteen’ aan de voorzijde bevindt zich een knop, die in te drukken is en geluid produceert. Voor deze Mega Bloks is een paar batterijen nodig.

Ook de Fisher Price Mega Construx Pokemon Jumboo Eevee behoort tot de Mega Bloks Fisher Price collectie. Hierbij heb je de mogelijkheid om Eevee, een populaire Pokémon, stapsgewijs op te bouwen. Deze Mega Bloks variant is wel redelijk uitdagend, want met 830 bouwstenen is hij niet zomaar af. Nadat de Mega Bloks een geheel vormen, is de Pokémon maar liefst 28 centimeter groot.

Mega blokken kopen

Wil jij Mega blokken kopen tegen een goede prijs? Plaats dan je bestelling in de webshop van Top1Toys. Wij streven er altijd naar om bestellingen die voor 16:00 gedaan worden de volgende dag te leveren, zodat je nooit lang hoeft te wachten totdat het spelen en bouwen kan beginnen. En heeft jouw bestelling een hogere orderwaarde dan €19,99? Dan zijn de verzendkosten van de Mega Bloks niet voor jou, maar voor ons!