De Zoete Zusjes

Saar en Janna oftewel de Zoete Zusjes! Super bekend dankzij hun Youtube kanaal met toffe filmpjes. Ook hebben ze te gekke boeken vol met tekeningen, puzzels, spelletjes, challenges, lekker lezen en knutselen. Bekijk hieronder de Zoete Zusjes collectie van Top1Toys.

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Ben je op zoek naar de boeken van de Zoete Zusjes? Hier bij Top1Toys hebben we een toffe Zoete Zusjes boekencollectie vol met tekeningen, puzzels, spelletjes, challenges, lekker lezen en knutselen.  

Wie zijn de Zoete Zusjes?

De Zoete Zusjes, oftewel Saar en Janna zijn super bekend dankzij hun Youtube kanaal met toffe filmpjes. Elke week posten ze een nieuw filmpje waar ze grappige challenges doen. Ook grote broer Bram en papa en mama zijn in de filmpjes te zien.  

Zoete Zusjes boeken

De collectie van de Zoete Zusjes boeken groeit! Het grote Zoete Zusjes vakantiedoeboek staat boordevol spelletjes, puzzels, kleurplaten, knutselideeën, korte verhalen, stripjes en véél meer! Zodat kinderen zicht geen moment meer hoeven te vervelen tijdens de vakantie. Een leuk leesboek is de Zoete Zusjes gaan op vakantie. Ontdek waar de zusjes dit jaar op vakantie gaan. In het grote Kook- en Bakboek vind je de lekkerste recepten die je zelf kan maken. In het boek Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes vind je de beste slijmrecepten, challenges en spelletjes. Speciaal voor sinterklaas is het boek de Zoete Zusjes vieren Sinterklaas. Een leuk voorleesboek waarin Janna vergeet om haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel welke cadeautjes ze wil hebben op pakjesavond? In de Zoete Zusjes vriendenboek kunnen al je vrienden leuke berichten schrijven zodat je een album vol herinneringen krijgt voor later.

Vragen over Zoete Zusjes boeken?

Wil je meer informatie over onze Zoete Zusjes collectie? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!