Little Tikes

Little Tikes is onder andere bekend van zijn speelhuisjes, klimtoestellen en glijbanen en begrijpt dat iedere dag een avontuur is waarin veel te ontdekken valt.Ze maken producten die actief en fantasievol spel aanmoedigen.

30 producten

Filter

30 producten

Filter

Little Tikes is onder andere bekend van zijn speelhuisjes, klimtoestellen en glijbanen en begrijpt dat iedere dag een avontuur is waarin veel te ontdekken valt. Ze maken producten die actief en fantasievol spel aanmoedigen. Producten die kinderen laten bewegen, zorgen voor nieuwsgierigheid, creëren  verwondering en laten kinderen groots dromen. Met bijna 50 jaar ervaring in de speelgoedbranche, weten we hoe we het goed moeten doen! The Little Tikes Company is in 1969 opgericht door Tom Murdough en het hoofdkantoor staan in Hudson, Ohio.

 

GESCHIEDENIS

Little Tikes is een wereldwijde fabrikant en verkoper van innovatie kinderproducten van hoge kwaliteit. Het is een pionier op het gebied van het rotatiegieten van kinderspeelgoed. Little Tikes streeft na loyaal te zijn aan zijn merk door het creëren van middel van degelijk, veilig en fantasierijk spel. 

 

DOEL

Het doel van Little Tikes is om doordachte en fantasierijke producten te creëren voor klanten en consumenten van over de hele wereld. Om dat doel te bereiken, worden de acties van de medewerkers bepaald door het principe van Klanttevredenheid, Samenwerking, Innovatie, Marketing, Continue Verbetering en Duurzaamheid.