PLAYMOBIL

PLAYMOBIL®, het wereldberoemde speelgoedmerk, heeft al generaties lang de harten van kinderen veroverd. De verschillende sets van diverse thema’s bieden eindeloos plezier, creativiteit en eigen bedachte avonturen. We nemen je mee op reis door de fantasievolle wereld van PLAYMOBIL.

Producten 1-36 van 209

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 209

Pagina
Filter

De wereld van PLAYMOBIL vol creativiteit en fantasie

PLAYMOBIL is het iconische merk van figuren en speelsets dat in 1974 werd geïntroduceerd door een Duits bedrijf. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest geliefde speelgoedmerken. De kern van PLAYMOBIL speelgoed zijn de herkenbare poppetjes met een vriendelijk, rond gezichtje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende sets en thema’s met gebouwen, voertuigen en andere voorwerpen.

De voordelen van PLAYMOBIL

PLAYMOBIL biedt eindeloze speelmogelijkheden. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten door eigen avonturen te bedenken en dorpjes en gebouwen in te richten tot in detail. Het moedigt kinderen aan om te leren en te ontdekken terwijl ze spelen. De sets zijn vaak gebaseerd op realistische situaties en historische gebeurtenissen, wat educatieve waarde toevoegt aan het speelplezier. Door deze vele thema’s, zit er altijd iets tussen wat in de smaak valt bij jouw kind. De grootheid van de thema’s biedt de mogelijkheid tot sparen. De artikelen zijn gemaakt van kunststof, van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Het staat bekend om zijn lange levensduur, waardoor de sets generaties lang doorgegeven kunnen worden.

Populaire PLAYMOBIL speelsets

PLAYMOBIL biedt een groot aanbod aan thematische speelsets, waardoor kinderen in verschillende werelden kunnen duiken en avonturen kunnen beleven. Het merk blijft met nieuwe thema’s komen, maar toch zijn er een aantal die het meest in de smaak vallen bij kinderen.

  • City Life en City Action: dit thema brengt de dagelijkse stads- en huishoudelijke omgeving tot leven. Kinderen kunnen onder andere hun eigen PLAYMOBIL huis, school, brandweerkazerne en ziekenhuis gedetailleerd inrichten. Maak de stad compleet met alle opties die City Life en City Action aanbiedt, waaronder verschillende gebouwen, poppetjes, een Playmobil auto en overige voertuigen.
  • Wiltopia: ga op onderzoek uit in de rimboe met dit thema en leef tussen de dieren. Verzorg ze in de bijbehorende hutjes, omgeven door kleurrijke bomen en natuur. Deze set bevat diverse personages en dieren, waardoor de wildernis tot leven komt.
  • Novelmore: dit thema neemt kinderen mee naar een tijdperk vol ridders, kastelen en middeleeuwse avonturen. Het speelgoed is geïnspireerd op de rijke geschiedenis, maar dan met een fantasierijke twist vol draken en andere monsters.
  • Country: breng het boerderijleven naar de speelkamer met deze serie. Kinderen kunnen een boerderij runnen vol paarden en andere dieren. Verbouw gewassen met behulp van landbouwvoertuigen en andere benodigdheden zoals divers gereedschap.
  • Special Plus: deze reeks is ontworpen om kinderen extra speelmogelijkheden te bieden met individuele figuren en bijbehorende accessoires. Elke set bevat een poppetje met unieke eigenschappen en uitrusting. Het is een aanvulling op de bestaande thema’s.

PLAYMOBIL kopen bij Top1Toys

PLAYMOBIL kent talloze thema’s en sets. Bekijk ze online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. Op zoek naar een last minute cadeautje? Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag.