Playmobil

PLAYMOBIL® figuren zijn figuren waarmee kinderen levensechte avonturen kunnen verzinnen. De rollenspellen stimuleren de ontwikkeling van de sociale, motorieke, cognitieve en emotionele vaardigheden. Bij Playmobil gaat het niet zozeer om het in elkaar zetten van stukjes, maar om het bedenken van een verhaal. Dat kan uitstekend met het Playmobil huis, boerderij en ziekenhuis. Benieuwd naar onze Playmobil sets? Bekijk hieronder de uitgebreide PLAYMOBIL® collectie van Top1Toys!

Producten 1-36 van 238

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 238

Pagina
Filter

Playmobil speelgoed

Playmobil, wie kent het niet? Playmobil figuren zijn figuren waarmee kinderen levensechte avonturen kunnen verzinnen. De rollenspellen stimuleren de ontwikkeling van de sociale, motorieke, cognitieve en emotionele vaardigheden. Daarnaast vergroten ze door het verzinnen van verhaaltjes ook hun creativiteit. Het is een leuke, speelse manier voor kinderen om nieuwe dingen bij te leren. Bij Playmobil gaat het niet zozeer om het in elkaar zetten van stukjes, maar om het bedenken van een verhaal. Benieuwd naar onze Playmobil poppetjes? Je vindt ze hier in ons assortiment!

Playmobil thema’s

Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn poppetjes van Playmobil in verschillende settings te vinden in ons assortiment. De Playmobil is verkrijgbaar in verschillende dozen waarbij een situatie is aangegeven. Hiermee kun je vervolgens spelen en verder fantaseren. Wij hebben onder andere Playmobil team sneeuwmobiel, kinderfeestje met clown, autogarage, tankstation, tandartspraktijk en ga zo nog maar even door. Je kunt dus een thema uitkiezen om vervolgens helemaal los gaan met het bedenken van je eigen verhaal. Je kunt natuurlijk ook verschillende thema’s met elkaar combineren zodat het verhaal steeds beter wordt.

De kwaliteit van Playmobil

Bij elke Playmobil staat aangegeven voor welke leeftijd de figuren geschikt zijn. Daarbij leeft Playmobil de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen na, wat het een betrouwbaar merk maakt. Alle onderdelen worden geproduceerd in eigen Europese

 

fabrieken. Ze worden getest door erkende, zelfstandige keuringsinstellingen en overtreffen veruit de wettelijk opgelegde voorschriften. Je bent dus zeker van veilig Playmobil speelgoed voor je kinderen.

Playmobil bestellen bij Top 1 Toys

Heb je een leuke doos met Playmobil uitgekozen voor jouw kind of zijn jullie samen een leuk thema aan het uitzoeken? Bestel je Playmobil daarna gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen vervolgens de Playmobil bij jou thuis. Daarbij geldt een gratis verzending vanaf een minimaal orderbedrag van €20, dus kijk gerust nog eens verder tussen de rest van ons online speelgoed assortiment. Heb je toch de verkeerde Playmobil besteld? Dan kun je dit binnen 30 dagen gerust nog even omruilen.

Vragen over Playmobil

Zijn er vragen over Playmobil die je wil stellen aan onze specialisten? Geen probleem! Onze klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren, dus je kunt gerust bij hen terecht met al jouw vragen. Bekijk ook eens onze nieuwste folder voor inspiratie van nieuwe producten of aanbiedingen of onze LEGO brochure online.