Hama

Hama is een merk van Malte Haaning Plastic A/S en brengt verschillende lijnen met strijkkralen op de markt. Hama producten helpen kinderen zich voor te bereiden op school met basisvaardigheden en is daarnaast een leuke, creatieve hobby.

Producten 1-36 van 203

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 203

Pagina
Filter

Het merk

Hama is een merk van het bedrijf Malte Haaning Plastic A/S dat in 1961 is opgericht. Het bedrijf begon als producent van plastic rietjes, maar breidde daarna de productie uit met producten als cocktailprikkers, springtouwen en een heleboel andere leuke dingen. Toen er een grotere vraag naar kralen kwam dan bedrijven in die tijd aankonden, besloot Malte Haaning ook te proberen om kralen te produceren.
In 1984 werd Hama geregistreerd als handelsmerk. De naam is ontleend aan die van de oprichter van het bedrijf. Ha(aning) (Ma)lte.  Andere productgroepen ontstonden daarna als natuurlijke voortzetting van de productontwikkeling: Stick Mosaik, Maxi Stick en Miss Hama.
Hama producten worden wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht.

Concept

De meeste basisvaardigheden ontwikkelen zich in de eerste levensjaren: kinderen leren kleuren te herkennen, smalle objecten vast te grijpen, vormen te onderscheiden enzovoorts. En juist als ze zo klein zijn laten producten van Hama zich gebruiken als leerzaam speelgoed.
De producten van Hama geven kinderen vanaf drie jaar een creatieve uitdaging. De producten zijn aangepast om de ontwikkeling van het kind te volgen, beginnend bij baby’s die hun motorieke vaardigheden onder controle proberen te krijgen. Wanneer het kind groter word, maakt Hama graag de omschakeling van educatief speelgoed naar creatieve hobby.

Hama producten helpen kinderen en bereiden ze voor op school – de leuke spelletjes die ze spelen waardoor ze kunnen experimenteren creëren vertrouwdheid met symbolen, spraak en letters.
Hama is een creatief spel dat het kind laat leren terwijl het speelt. Hama verbetert de psychische en mentale vaardigheden van kinderen op zo’n manier dat ze niet doorhebben dat ze eigenlijk meer aan het doen zijn dan spelen!