Hama

Met Hama strijkkralen kan je al je creativiteit kwijt! Creëer de mooiste figuren met gekleurde strijkkralen in alle soorten en maten. Gebruik de voorgevormde grondplaten of kies zelf uit welk figuurtje je gaat maken. Ben je klaar? Dan kan het vormpje gestreken worden en kan je er mee spelen. Bekijk hieronder de uitgebreide Hama collectie van Top1Toys!

Producten 1-36 van 192

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 192

Pagina
Filter

Ben je op zoek naar Hama Strijkkralen? Maak de meest prachtige creaties met losse kralen en laat ze strijken zodat je er mee kunt spelen. Strijkkralen van Hama zijn al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Fantasie en creativiteit wordt aangewakkerd en vormt de ideale basis voor urenlang speelplezier.

Hama Maxi Strijkkralen vanaf 3 jaar

Hama heeft voor verschillende leeftijden kralen ontwikkeld die passen bij een bepaalde leeftijd. Hama Maxi Strijkkralen zijn speciaal voor de kleinste handen en zijn geschikt vanaf 3 jaar. Deze grote kralen zijn gemakkelijk vast te houden. Bij de Maxi strijkkralen horen ook speciale transparante grondplaten zowel in basis vormen als vierkant en rond als voorgevormde grondplaten van bijvoorbeeld een hond, pinguïn, of een auto. Doordat ze transparant zijn kan je de grondplaat op het voorbeeld leggen en de tekening er doorheen zien. Dit maakt het maken van het figuur extra makkelijk. Bekijk hier het Hama Maxi Strijkkralen aanbod bij Top1Toys.

Midi strijkkralen van Hama vanaf 5 jaar

Voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er de welbekende Midi strijkkralen van Hama. Dit zijn de standaard strijkkralen die we kennen van vroeger en waar talloze ontwerpen mee gemaakt kunnen worden. Het leuke aan de losse kralen is dat niets vast staat tot je er tevreden mee bent. Gebruik je eigen fantasie met de standaard vormen grondplaten zoals een hart en een ster, of ga voor de voorgevormde grondplaten met dinosaurussen, prinsessen, unicorns of voertuigen. Bekijk hier ons Hama Midi Strijkkralen aanbod.

Creatief met Strijkkralen

We hebben verschillende uitdagende sets waar je mee aan de slag kunt. Van complete sets inclusief strijkkralen en grondplaten, tot losse kralen in elke kleur die je maar kunt bedenken. Losse strijkkralen grondplaten zijn er in de kleur wit en transparant. Het voordeel van transparant is dat je deze op een vorm kunt leggen en het figuur er dan doorheen ziet. Wil je zien welke artikelen van Hama nu beschikbaar zijn op Top1Toys? Bekijk ons hele Hama strijkkralen assortiment hier in onze online winkel.


Naast de strijkkralen en grondplaten zijn er ook accessoires waarmee je het gebruik nog leuker maakt. Zo zijn er standaarden, tevens van strijkkralen, waar je je creatie in kunt zetten. Op deze manier blijft je creatie rechtop staan en kan je er ook mee spelen. De Bead-Tacs maken het plaatsen nog eenvoudiger. Dit is een sticker met gaatjes erin die je over de grondplaat legt. Hierdoor vallen je strijkkralen er niet zo snel meer af.

Vragen over Hama Strijkkralen?

Heb je een vraag over Hama Strijkkralen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben antwoord op al jouw vragen. Bellen kan tijdens kantooruren of stuur een mailtje met jouw brandende vraag.