Let op! Wegens drukte bij de vervoerder kan uw pakket langer onderweg zijn.

Verzenden

 

 

Op top1toys.nl geldt: Bestel voor 16.00 uur en je zal je bestelling (op werkdagen) de volgende werkdag ontvangen (houd hierbij rekening dat het systeem een aantal minuten nodig heeft om de order juist te verwerken). Op zaterdag en zondag wordt niet geleverd dus bestellingen die op vrijdag voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden op maandag geleverd. Plaats je een bestelling op vrijdag na 16.00 uur of in het weekend, dan wordt deze op maandag verwerkt zodat je de bestelling dinsdag ontvangt.

Bestellingen boven € 20,- worden gratis verzonden (ook na eventuele retouren). Bij bestellingen onder € 20,- vragen wij € 2,95 verzendkosten. Op sommige artikelen geldt een extra verzendtoeslag. Dit gaat om artikelen die buiten de standaard verzendmaat vallen of te zwaar zijn. Geldt er een toeslag op een artikel dan wordt dit vermeld in je winkelmandje.

Heb je een bezorgpoging gemist of wil je weten wat je kan doen als jouw pakket beschadigd is bij ontvangst? Ga dan naar de pagina met veelgestelde vragen.