Bouw- en constructiespeelgoed

Filter
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bouwspeelgoed en constructiespeelgoed is heel goed voor de creatieve ontwikkeling van een kind. Met blokken of bouwstenen van bijvoorbeeld LEGO, LEGO DUPLO of Mega Bloks kun je de mooiste constructies bouwen. Bouw- en constructiespeelgoed stimuleert een kind om creatief te denken zodat er steeds iets nieuws gebouwd kan worden. Benieuwd naar het bouw- en constructiespeelgoed van Top 1 Toys? Bekijk het hier!

Playmobil en LEGO van Top 1 Toys

Met LEGO City bouw je jouw eigen stad gemaakt van LEGO bouwstenen. In jouw stad kan je het dagelijks leven naspelen met LEGO. Laat de LEGO poppetjes met de bus naar het werk gaan of stuur ze op vakantie naar het LEGO City strand. In ons assortiment vind je voldoende LEGO speelgoed om dit mogelijk te maken. Je kunt dus een hele eigen fantasie nabouwen. Ook met Playmobil is dit natuurlijk mogelijk. Ook de bouwmogelijkheden van K’NEX mogen natuurlijk niet vergeten worden. Is er al een bepaalde voorkeur of wil je alles uitproberen? Het kan allemaal!

Plaats een online bestelling

De creatieve ontwikkeling van een kind stimuleren, dat is natuurlijk wat je wil! Daarom raden wij je aan om nu je bouw- en constructiespeelgoed bij Top 1 Toys aan te schaffen! Plaats een bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en ontvang het bouw- en constructiespeelgoed al de volgende werkdag in huis! Wil je profiteren van gratis verzending? Dan moet jouw winkelmandje voor minimaal €20,- aan speelgoed bevatten. Bekijk dus nog eens rustig de rest van ons assortiment.

Vragen over Playmobil of LEGO?

Meer weten over ons bouw- en constructiespeelgoed? Dan raden wij je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment en onze service. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar per mail en telefoon. Voor meer informatie kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief, want zo ben je altijd op de hoogte.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder