Disney

20 producten

Filter

20 producten

Filter

Is jouw kind verknocht aan alle figuren die ooit bedacht werden door Walt Disney en zoek je iets voor je zoon of dochter waarmee hij of zij kan knuffelen? Bekijk dan het Disney speelgoed van Top1Toys. Elke plucheknuffel in de categorie van Disney speelgoed bevat zoveel details, dat de lievelingsfiguren van jouw zoon of dochter echt tot leven komen. En dat kan een behoorlijk magisch gevoel opleveren bij een kind dat zich in de beginfase van zijn leven bevindt.

De Disney speelgoed categorie van Top1Toys bevat liefst 8 verschillende figuren, die afkomstig zijn uit uiteenlopende series van de grootste distribiteur van kinderfilms ter wereld. Heb je interesse in Disney speelgoed? Hier lees je er meer over!

Simba: het Disney baby speelgoed

Kinderen die de Lion King voor het eerst zien in hun leven, laten zich vaak meeslepen in het intrigerende verhaal van Simba, de jonge leeuw die zijn vader Mufasa dient op te volgen. Bij Top1Toys hebben we het schattige diertje in de vorm van Disney baby speelgoed. Het leuke aan dit Disney speelgoed is dat hij ook in staat is om geluiden te produceren, waardoor elk kind het idee heeft te kunnen interacteren met zijn of haar idool.

Laat je kind de missie van Simba naspelen door te doen alsof de speelkamer het rijk is waarover de welp straks moet gaan heersen of laat hem of haar de wereldberoemde scène naspelen waarin Simba opgetild wordt door zijn vader.

Dalmatiër als speelgoed Disney

Behoort de Lion King niet tot de favoriete film van je kroost, maar de 101 Dalmatiërs wel? Kies dan voor dit type speelgoed van Disney. In deze film proberen alle honden te ontsnappen voor Cruella, een vrouw met een majestueuze uitstraling die de vacht van de honden wilt gebruiken om er dure bontjassen van te maken. In de film krijgen ze bijval van wat andere figuren, want de strijd tussen hen en die van Cruella is behoorlijk spannend te noemen. De dalmatiër uit onze Disney speelgoed collectie heeft schattige oortjes die hangen en maakt hem extra lief door de verschillende stippen die zo kenmerkend zijn voor het type honden.

Baby speelgoed Disney kopen

Zoek je een leuk cadeautje voor je kind, of heb je een buurjongen of meisje dat de kaarsjes weer mag uitblazen deze week? Kom dan je baby speelgoed van Disney kopen bij Top1Toys. Naast de figuren uit de films van 101 Dalmatiërs en Lion King, verkopen we ook het hoofdpersonage uit de Lady en de Vagebond-serie, Stampertje van Bambi, Dombo en Pluto uit de Mickey Mouse-films. Bij Top1Toys kun je jouw baby speelgoed van Disney kopen in één van de winkels die we rijk zijn, maar veel makkelijker is het nog om je bestelling online te plaatsen.