Mattel

Mattel ontwikkelt sinds 1945 speelgoed met merken als Barbie®, Hot Wheels®, Fisher-Price® en Enchantimals®. De missie van Mattel is om een wereldwijd toonaangevend te zijn in spel, leren en ontwikkeling.

Producten 1-36 van 216

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 216

Pagina
Filter

Mattel

Poppen passeren de revue in alle soorten en maten, en zo ook de poppen van Mattel. Het merk Mattel is vooral gericht op de Barbie pop. Bij Top1Toys bieden wij dan ook een groot assortiment van Barbie poppen Mattel aan. Maar vergis je niet! Buiten Barbie en Ken heeft Mattel ook poppen van andere bekende figuren, zoals; Perkamentus (Harry Potter); Frozen (Disney) en Polly Pocket. Buiten de poppen richt Mattel zich ook op het voorzien in accessoires, denk hierbij aan kleertjes en bijvoorbeeld een paard voor Barbie. Ben je op zoek naar een pop van het merk Mattel, dan val je bij Top1Toys met je neus in de boter. Kijk vooral rond op onze webpagina, en voor je het weet ben jij de trotse poppenouder van een nieuwe Barbie of Ken.

Barbie, Ken en meer van Mattel

Mattel richt zich dus voornamelijk op Barbie poppen. Van de Barbie pop Mattel zijn er veel verschillende soorten te vinden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Barbie pop die naar de spa gaat; een boksende Barbie pop; een voetballende Barbie pop of zelfs een Barbie pop die als bloemist speelt. Die laatste komt zelfs met een schattig kraampje met bloempjes! Natuurlijk wordt niet alleen Barbie zelf aangeboden, maar komt ook haar geliefde Ken naar voren binnen Mattel. De Mattel Ken pop is daarom ook te verkrijgen bij Top1Toys!

De magische Harry Potter wereld van Mattel

Waan je in de wondere wereld van Zweinstein met toverspreuken en staffen door een pop van Harry Potter aan te schaffen. Mattel heeft maar liefst acht verschillende soorten Harry Potter poppen van Mattel. Natuurlijk kan je kiezen voor Harry Potter zelf, maar ook Ron Wemel; Hermelien; Perkamentus; Ginny Wemel; Professor Anderling en zelfs Dobby de huiself kunnen binnen de kortste keren bij jouw speelgoed liggen! Een leuke toevoeging is dat je ook kan kiezen om Harry Potter mét het welbekende treinstation te kopen, voor het ultieme speelplezier!

Accessoires van Mattel

Naast het grootse aanbod van verschillende poppen, biedt Mattel ook poppen aan die komen met de coolste features. Denk bijvoorbeeld aan een Barbie pop wiens haar je direct in verschillende kleuren kan veranderen. Of heb je altijd al gewild dat jouw Barbie pop Mattel een andere kleur huid kreeg? Met een paar handelingen is jouw Barbie pop roze of geel!

Mattel kopen bij Top1Toys

Top1Toys is de speelgoedwinkel als het gaat om poppen van Mattel. Als je voor 16:00 uur bij ons besteld, mag je er van uit gaan dat jouw bestelling de volgende werkdag al binnen is! (Houd wel rekening met de weekenden). Bij ons is een veilige betaling gegarandeerd en wanneer je jouw bestelling binnen hebt gekregen, heb je maar liefst 30 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren. Als je vragen hebt, kan je bij onze medewerkers van de klantenservice terecht. Zij staan elke dag van 08:30 uur tot 17:00 uur voor je klaar!