LEGO - DUPLO

Ben je op zoek naar LEGO DUPLO? Veilige en leuke speelsets die de verbeelding van kinderen van 15 maanden tot en met 3 jaar aanspreekt. Fantasie en creativiteit wordt aangewakkerd door de simpele bouwconstructies van LEGO DUPLO en vormt de ideale basis voor urenlang speelplezier. Bekijk hier de uitgebreide Duplo collectie van Top1Toys.

Producten 1-36 van 41

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 41

Pagina
Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Ben je op zoek naar LEGO Duplo? LEGO Duplo is geschikt voor kinderen van 15 maanden tot en met 3 jaar. Met LEGO DUPLO biedt LEGO veilige en leuke speelsets die de verbeelding van kinderen aanspreekt. Spelen met de LEGO DUPLO trein of het LEGO DUPLO vliegtuig laat kinderen kennismaken met de wereld op een laagdrempelige en speelse manier. Fantasie en creativiteit wordt aangewakkerd door de simpele bouwconstructies en de wereld van LEGO DUPLO vormt de ideale basis voor urenlang speelplezier.

Spelenderwijs leren met LEGO DUPLO

LEGO® ontwikkeld sets die kinderen ondersteunen bij hun ontwikkeling in de belangrijkste levensfase. Dit doet LEGO in nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen voor jonge kinderen en wereldberoemde experts. LEGO gelooft in een GROOT begin voor kleine kinderen. Sets als LEGO DUPLO Dieren van Wereld of LEGO DUPLO Boerderijdieren zorgen voor een laagdrempelige kennismaking met het dierenrijk. Kinderen worden op die manier gemotiveerd om spelenderwijs te leren. DUPLO is bij uitstek geschikt als speelgoed voor kinderen van anderhalf tot drie jaar en vormt een perfect opstapje naar de vervolgsets van LEGO. Gedurende de hele kindertijd kan er zo genoten worden van de uitdagende en kleurrijke wereld van LEGO. Bekijk hier ons uitgebreide DUPLO assortiment.

Als eerste de nieuwste LEGO DUPLO

Als eerste de nieuwste LEGO Duplo artikelen kopen? Dat kan door LEGO te pre-orderen. Dit betekent dat je het nieuwste LEGO speelgoed reserveert bij Top1Toys en als eerste ontvangt na de release datum. Welke LEGO artikelen je op dit moment kan pre-orderen vind je hier.

Online LEGO winkel

Naast LEGO DUPLO heeft LEGO een ruime lijst met thema’s en categorieën. Welke LEGO vind jij het leukste? Kijk bijvoorbeeld eens naar LEGO Architecture, LEGO City, LEGO Creator, LEGO Star Wars en LEGO Technic. Deze LEGO thema’s kunnen natuurlijk ook met elkaar gecombineerd worden voor een echt fantasierijk verhaal, want wist je dat LEGO goed is voor de persoonlijke ontwikkeling van een kind? Ze leren hierdoor namelijk alleen te spelen, terwijl de creativiteit wordt gestimuleerd. Wil je zien welke artikelen van LEGO nu beschikbaar zijn op Top1Toys? Bekijk ons hele LEGO assortiment hier in onze online LEGO winkel.

Vragen over LEGO DUPLO

Heb je een vraag over LEGO DUPLO producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben antwoord op al jouw vragen. Bellen kan tijdens kantooruren of stuur een mailtje met jouw brandende vraag over LEGO.