LEGO - DUPLO

Producten 1-36 van 50

Pagina
Filter
  1. van / voor
    LEGO DUPLO 10875 Goederentrein

Producten 1-36 van 50

Pagina
Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

LEGO DUPLO

LEGO is ook geschikt voor de allerkleinsten. Met LEGO DUPLO biedt LEGO veilige en leuk speelsets die de verbeelding van kinderen aanspreekt. Spelen met de LEGO DUPLO trein of het LEGO DUPLO vliegtuig laat kinderen kennismaken met de wereld op een laagdrempelige en speelse manier. Fantasie en creativiteit wordt aangewakkerd door de simpele bouwconstructies en de wereld van LEGO DUPLO vormt de ideale basis voor urenlang speelplezier.

Spelenderwijs leren met LEGO DUPLO

Sets als LEGO DUPLO Dieren van Wereld of LEGO DUPLO Boerderijdieren zorgen voor een laagdrempelige kennismaking met het dierenrijk. Kinderen worden op die manier gemotiveerd om spelenderwijs te leren. DUPLO is bij uitstek geschikt als speelgoed voor kinderen van anderhalf tot drie jaar en vormt een perfect opstapje naar de vervolgsets van LEGO. Gedurende de hele kindertijd kan er zo genoten worden van de uitdagende en kleurrijke wereld van LEGO.

Ben je op zoek naar LEGO Duplo? In ons assortiment vind je sets geschikt voor kinderen vanaf anderhalf jaar. Op die manier bieden we speelplezier voor zelfs de allerkleinsten.

Meer baby- en peuterspeelgoed

Bekijk ook ons andere baby- en peuterspeelgoed. Hier vind je de meest uiteenlopende items, van rammelaar tot interactieve leersystemen. Je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit producten en de beste service. Onze klantenservice staat je graag te woord en beantwoordt alle vragen die je hebt over LEGO DUPLO of de andere producten in ons assortiment. Zo maak je altijd een weloverwogen keuze!

Snel online besteld

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verstuurd. Dit betekent dat je je aankoop de volgende dag al in huis hebt. Bovendien betaal je bij een bestelwaarde van €20,- of hoger geen verzendkosten. Zo bieden we het beste speelgoed voor een scherpe prijs.

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe voorraad? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief. Dan ben jij er als eerste bij!