Rollenspel

Producten 1-36 van 187

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 187

Pagina
Filter

Hoe leuk is het om voor één moment door middel van rollenspel iemand anders te spelen? Brandweer, politie, militair, spion, dierenarts, enzovoorts. Het zijn een paar voorbeelden van de leuke verkleedkleding en spullen die jouw kind bij een rollenspel kan gebruiken. Jonge kinderen moeten nog veel leren over de wereld en zichzelf. Met een rollenspel oefenen ze met alledaagse situaties. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van hun eigen identiteit. Ontdek snel wat Top1Toys allemaal in het assortiment heeft!

Verkleden bij rollenspel

Uiteraard wordt een rollenspel nog echter en leuker als jouw kind zich kan verkleden! Ga bijvoorbeeld aan de slag als chef met een verkleedset met een kokskostuum. Bij Top1Toys verkopen we ook super leuke speelkeukens waarmee jouw kleine chef de sterren van de hemel kan koken. Hierin kan hij of zij groenten snijden, pannetjes op het nepvuur zetten en zo de heerlijkste maaltijden koken. Of wil jouw kind misschien weten hoe het is om dokter te zijn? Bekijk dan onze uitgebreide dokterssets die alle benodigdheden hebben om daarachter te komen. De fantasie van jouw kind komt echt tot leven met de verkleedkleding en spullen uit het rollenspelassortiment van Top1Toys.

Voordelen rollenspel

Het spelen van een rollenspel draagt bij aan het bevorderen van het inbeeldingsvermogen en de creativiteit van kinderen. Misschien herken je het nog wel bij jezelf van vroeger, want kinderen vinden het heerlijk om hun fantasie in een rollenspel te gebruiken en te doen alsof ze iemand anders zijn. Spelend leren kinderen na te denken, plannen, afvragen, twijfelen, herinneren, verwerken, enzovoorts. Ook is het voor introverte kinderen een veilige manier om sociale interactie te oefenen. De juiste attributen kunnen helpen om het spelen extra te stimuleren of leuker te maken. Denk hierbij aan een dokterskoffertje, speelgoedkeuken of een kapkop.

Rollenspel kopen bij Top1Toys

Wordt jouw kind de nieuwe topchef of deskundige chirurg met de leukste rollenspel sets van Top1Toys? Er zit vast een geweldige set tussen waar jouw kleine enthousiast van wordt om samen met zijn of haar vriendjes mee te spelen. Als je een rollenspel vandaag nog bestelt voor 16:00 uur, dan kun je het de volgende werkdag bij jou thuis verwachten. Plaats de producten eenvoudig in je winkelmandje of voeg ze toe aan je verlanglijstje als je ze wil bewaren tot de feestdagen. We verzenden al je favoriete producten gratis, als je bestelling minstens € 19,99 waard is. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!