LEGO - Dots

1 product

Filter

1 product

Filter

Lego Dots

Ben jij op zoek naar de leukste Lego Dots speelsets? Top 1 Toys heeft de nieuwste Lego Dots speelsets in het assortiment! De Lego Dots bouwsteentjes vormen een kleurrijk geheel waarmee kinderen de gekste ideeën kunnen bedenken en altijd creatief kunnen blijven. Ontwerp met de Dots Lego leuke en hippe armbanden om je persoonlijk te kunnen uiten. Of maak je eigen interieurartikelen, zoals potloodhouders en fotolijsten. Dit doe je allemaal met de kleurrijke ontwerpen en de uniek gedecoreerde tegels. Bekijk onze website voor het complete aanbod van Lego Dots.

Dots Lego armband

Lego Dots zijn ideaal om je eigen kleurrijke armbandjes mee te maken. Vul de Lego armband op met de kleurrijke kleine tegeltjes. Deze worden in verschillende vormpjes geleverd, zoals vierkantjes, rondjes, printjes en andere speciale tegeltjes. Hierdoor kun jij volledig je creativiteit kwijt en maak jij de mooiste ontwerpen. Daarnaast krijg je bij aankoop van de Lego Dots armband een handige sorteerbak, waardoor jij eenvoudig alle tegels kunt sorteren en meenemen. Ook is het leuk om de armband samen met vrienden en vriendinnen te maken! Maak samen de leukste creaties en geniet van elkaars inspiratie!

Lego Dots sieradendoos

Wanneer je eenmaal je sieraden hebt gemaakt, wil je ze natuurlijk wel veilig op kunnen bergen. Met de Lego Dots sieradendoos berg jij jouw schatten in stijl op. Voor de extra veiligheid zit er ook nog een slotje op. Ontwerp de Lego Dots sieradendoos helemaal naar jouw stijl en zet het op een mooie plek in jouw kamer neer. Met het bijgeleverde instructie- en ideeënvel kun je inspiratie op doen. Maar het leukste is toch echt om jouw eigen creativiteit te gebruiken! De hele Lego Dots sieradendoos kan versierd worden met de kleurrijke tegeltjes, waardoor kinderen keer op keer plezier zullen blijven houden aan het ontwerpen van de doos.

Dots Lego

Op de website van Top 1 Toys zie jij alle sets van de Dots Lego die wij in het assortiment hebben. Zo hebben we niet alleen armbanden en sieradendozen, maar ook Lego Dots fotolijstjes, pennenbakjes, bureau-organizers en tassenhangers. Gebruik jouw creativiteit, doe de leukste inspiratie op en ontwerp de mooiste creaties met de Lego Dots van Top 1 Toys!

Lego Dots kopen bij Top 1 Toys

Wil jij de leukste Lego Dots speelsets kopen? Dan ben je bij Top 1 Toys aan het goede adres! Je kunt de verschillende speelsets snel en eenvoudig via de website bestellen. Je plaatst het gekozen product in het winkelmandje, rekent veilig af en wij verzenden het product zo snel mogelijk naar jouw huis. Bestel jij voor 16:00 uur? Dan kun je de volgende dag al beginnen met ontwerpen! Koop nu jouw Lego Dots bij Top 1 Toys!

Vragen?

Heb jij nog vragen over het Lego, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en voorzien jou graag van deskundig advies!