Baby- en peuterspeelgoed

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Babyspeelgoed en peuterspeelgoed

Babyspeelgoed en peuterspeelgoed vind je in allerlei soorten en maten. Bij de jongste baby’s staat ontwikkelen en ontdekken centraal. Zo kijkt je kleintje zijn ogen uit in een babygym of in een kinderwagen met wagenspanner. Peuters kunnen hun grove en fijne motoriek goed oefenen met speciaal peuterspeelgoed zoals een looptrainer of vormenstoof. Top 1 Toys heeft een zeer ruim assortiment aan baby- en peuterspeelgoed waarmee je kleintje zich prima kan vermaken. 

Activity center

Met een activity center stimuleer je jouw kleintje om in beweging te komen of nieuwe dingen te ontdekken. Op een natuurlijke manier zal je kindje kennis maken met nieuwe geluiden, woordjes en cijfers of letters. Of je kind nu een baby, peuter of kleuter is; met een activity center hebben ze uren plezier! 

Vtech

Vtech heeft vrolijk speelgoed voor baby’s en peuters en staat garant voor een hoop plezier! Speelgoed van Vtech is kleurrijk en biedt veel mogelijkheden om mee te spelen. Zo is er de Vtech Blub Blub serie voor in bad en de speelmat van Vtech Dierenvriendjes voor in de babykamer of woonkamer. 

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder