Zapf

Zapf Creation Poppen staan ​​nog steeds bovenaan de wensenlijstjes van veel kinderen. De meest bekende poppen zijn van Baby Born en Baby Annabell. Even heerlijk een rollenspel spelen, want bij een Baby Born pop zijn vele accessoires te krijgen zoals een badje, fietsstoeltje en kleertjes. Ook staan de poppen bekend om hun talrijke functies en verzorging die ze nodig hebben. Voor welke Baby Born pop ga jij? Bekijk hieronder de Zapf Creation poppen collectie van Top1Toys!

Producten 1-36 van 67

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 67

Pagina
Filter

Zapf Creation Speelgoed

Ben je op zoek naar een Baby Born pop of Baby Annabell pop? Baby Born en Baby Annabell zijn onderdeel van Zapf Creation. Dit topmerk staat bekend om haar poppen met hun zachte vinyllichamen en talrijke functies, waarvan de meeste geen batterijen nodig hebben, fantasierijk rollenspel in kleurrijke speelwerelden.

Baby Born Pop

Met afmetingen van 30 cm tot 43 cm bieden de BABY Born Poppen met hun zachte vinyllichamen en talrijke functies een fantasierijk rollenspel in kleurrijke speelwerelden. BABY born is een schattige baby die verzorging nodig heeft en is een metgezel voor geweldige avonturen, zowel echt als denkbeeldig. Er zijn veel Baby Born accessoires beschikbaar om het spelen nog leuker te maken. Zoals een Baby Born badje, Baby born fietsstoeltje of zelfs een Baby Born Scooter! Maar je kan je Baby Born pop ook aankleden met de prachtigste kleertjes. Top1Toys heeft een ruim assortiment aan Baby Born Kleding, van jurkjes tot schoentjes en van een badpak tot complete poppen kleding sets.

Baby Annabell

Bij Baby Annabell draait alles om rollenspel voor ouders en kinderen. Kleine poppenmama’s en papa's kunnen de poppen van 30 tot 43 cm met knuffelig gevulde lichamen en zachte vinylhoofden een dag in het leven van Baby Annabell vergezellen, allemaal dankzij de realistische functies, waarvan sommige batterijen nodig hebben. Van Baby Annabell hebben we een ruime collectie aan accessoires zoals Baby Annabell kleding, Baby Annabell Lunchsets en poppenspullen zoals een flesje, luiers of fietsstoeltje.

Vragen over Zapf Creation producten?

Wij zijn trots met zo’n merk in onze collectie. Bekijk snel de Zapf Creation collectie hier bij Top1Toys! Wil je meer informatie over onze Zapf Creation producten? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!