Vtech

Producten 1-36 van 171

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 171

Pagina
Filter

Kinderen die momenteel opgroeien, doen dat in een tijdperk waarin opvoeding en elektronica hand in hand gaan. Dat spelen en leren prima samen kunnen, bewijst het Vtech speelgoed van Top1Toys wel. Vtech speelgoed heeft in het merendeel van de gevallen een elektronisch karakter en is daardoor onwijs interactief, omdat het bijvoorbeeld geluiden of bewegingen maakt als je kind op een knop drukt.

Vtech speelgoed dankt zijn populariteit mede aan de beesten en figuren die zijn opgenomen in de collectie, die vrijwel altijd goed in de smaak vallen bij kinderen die nog niet zo oud zijn. Zoek jij een aangenaam cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag? Met Vtech speelgoed kun je het eigenlijk niet fout doen.

Vtech speelgoed 1 jaar

Kinderen die relatief kort geleden het levenslicht zagen, snappen logischerwijs niet hetzelfde als hun oudere peuterbroer of zus. Met Vtech speelgoed voor kinderen van 1 jaar bied je hen ook een stuk speelgoed waar ze plezier aan beleven. Mijn Knuffelaapje is zo’n stuk Vtech speelgoed. Dit lieflijke aapje heeft een bijtring, die van kunststof gemaakt is om tandletsel te voorkomen, en heeft een mini-spiegel zodat het kind zichzelf kan bestuderen

Ander Vtech speelgoed dat als geschikt gezien wordt, is de Vtech Vrolijke Vormenkever. Dit goedlachse insect heeft uitneembare vormpjes, terwijl de kleinere insecten in staat zijn om te bewegen. De kever is ook in staat om zich voorwaarts te manoeuvreren als. Dit doe je door het dier voorwaarts te trekken.

Vtech speelgoed 2 jaar

Heeft jouw kind zijn eerste levensjaren achter de rug? Dan is hij vast en zeker klaar voor het Vtech speelgoed voor kinderen van 2 jaar en ouder. De Vtech Baby Speel En Zing Dierengitaar is zo’n voorbeeld. Met dit speelgoed kan jouw zoon of dochter de rockster in zich naar boven halen en de fictieve snaren zo bespelen, dat het net lijkt of hij of zij zich in een band begeeft.

Moet jouw kind maar niks hebben van muziek, maar grist hij of zij wel constant jouw telefoon uit de handen? Geef je het reddingsmobieltje van Paw Patrol cadeau, dan vermaakt het kind zich uren met zijn eigen ‘GSM’. Met dit Vtech speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar zijn kinderen dé held van de Avonturenbaai en kunnen ze net doen alsof ze Chase, de politiehond, ondersteunen bij zijn missie.

Vtech speelgoed kopen

Wil jij Vtech speelgoed kopen, zonder daar je deur voor uit te hoeven? Bij Top1Toys bestel je jouw favoriete speelgoed gewoon online. We versturen alle orders snel, zodat je er binnen de kortste keren een beroep op kan doen. Zo koop je makkelijk last-minute een cadeau voor je buurjongen. Indien je liever naar één van onze winkels komt, kan dat ook. Een van onze medewerkers helpt je graag met het uitzoeken!