0 - €0,00
   
Acties Folders Fun Winkels Klantenservice Contact
 
 
  


Verjaardagactie 25% korting Toet Toet Auto’s!

Vtech is jarig en wordt 25 jaar! Dat vieren wij met 25% korting op het gehele Toet Toet Auto’s assortiment. Toet Toet Auto’s zijn vrolijke voertuigen waarbij meerdere gezongen liedjes en korte melodietjes kunnen worden afgespeeld. Leer alles over het verkeer en de verschillende voertuigen. Verjaardagactie is geldig t/m 31 maart 2017.

Bestel online of kom naar de winkel!

GRATIS Gouden auto (OP=OP)! Bij aankoop van 5 losse Diecast Auto’s en Maak kans op 2x je collectie.

Koop nu 5 losse Diecast Auto’s en ontvang gratis een Gouden auto! Registreer je aankoop op http://play.hotwheels.com en ontvang een gratis gouden auto. Je maakt automatisch kans om je collectie te verdubbelen. Er wordt random een winnaar getrokken uit alle geregistreerde deelnemers. Actie is geldig t/m 2 april 2017.

Ga naar http://play.hotwheels.com voor de actievoorwaarden.

Actie is alleen geldig op onderstaande artikelen:

303-5785 Auto Hotwheels
303-0015 Auto Hotwheels Color Shifters

Bestel Hotwheels Diecast online naar of kom naar de winkel!

Gratis leaflet LEGO City! Ga op boevenjacht op boevenjacht samen met de LEGO City Politie!

Gratis LEGO City Leaflet bij ons in de Top1Toys winkels! Leaflet is een doeboekje met stripverhaal en spelletjes. Ga op avontuur met de spannende boevenjacht met de LEGO City Politie! Doe mee met de wedstrijd en maak kans op gave LEGO City prijzen.

In de “kleine lettertjes” van de folder staat er dat alleen inwoners van België mogen meedoen. Natuurlijk is dit niet juist. Iedereen in de Benelux mag meedoen.

Gratis Lego Friends boekje!

Gratis LEGO Friends boekje is gratis af te halen bij ons in de Top1Toys winkels! Doeboekje met leuke spelletjes en een leuke vriendschapsquiz.

Kom naar de winkel!

   
 
  ©Copyright 2017 Top1Toys KVK: 08130663
BTW: NL006565219B01
Privacy Algemene voorwaarden Disclaimer Cookies