0 - €0,00
   
Acties Folders Fun Winkels Klantenservice Contact
 
 
  


Ontwerpwedstrijd: 100% Coco

Ben jij ook helemaal gek van mode? Dit is je kans. Ontwerp je ultieme Coco-style look geheel naar eigen smaak. Word net als Coco een echt Style Tiger! Upload je ontwerp op Top1Toys.nl en maak kans op 1 van de 8 fantastische prijzen van Niki Smit. Heb jij de nieuwe film 100% Coco al gezien? Deze avontuurlijke film draait nu in de bioscoop.

Wat moet je doen?

1. Download hier het basisontwerp.
2. Upload hier je eigen style-look. (Foto mag niet groter zijn dan 5 MB).

Bekijk alle Niki Smit artikelen online of kom naar de winkel!

Ontwerp je ultieme Transformers Masker!

Binnenkort is de nieuwe Transformers The Last Knight in de bioscoop! Bij Top1Toys kan je t/m 10 juli 2017 gratis een Transformers Masker ophalen. Versier je Transformers Masker en maak kans op een prijzenpakket van Transformers t.w.v
€ 200,-

Verstuur je inzending voor 17 juli 2017

Upload hier je masker!

20% Korting op speelkaarten van Mattel

Tijd voor gezelligheid! Wat is er leuker dan gezellig met z'n allen een spelletje spelen. Speelkaarten zijn handig om mee te nemen op vakantie. Profiteer nu van 20% korting op speelkaarten.

Bestel Speelkaarten van Mattel online of kom naar de winkel!

25% Korting op diverse LEGO !

Beleef de mooiste zomerse momenten met LEGO. De leukste bouwsets voor deze zomer hebben wij voor je geselecteerd en hierop geven wij 25% korting. Bekijk hier de selectie met korting van LEGO. Korting is geldig t/m 30 juli 2017. (Korting is reeds in de prijs verwerkt)

Bestel Lego online of kom naar de winkel!

Haal je gratis vakantiekaart op bij Top1Toys!

Met de vakantiekaart van Lego Friends hoef jij je niet te vervelen! Haal gratis de vakantiekaart op bij Top1Toys en versier hem met de bijbehordende stickervel. Upload je gepimpte vakantiekaart en je maakt kans op het winnen van een exclusieve LEGO Friendskoffer vol met plezier.

Ga snel naar Top1Toys voor een zomer vol plezier.

Kom naar de winkel!

   
 
  ©Copyright 2017 Top1Toys KVK: 08130663
BTW: NL006565219B01
Privacy Algemene voorwaarden Disclaimer Cookies