LEGO - Super Mario

Ben je op zoek naar LEGO® Super Mario™? Bij Top1Toys hebben we de nieuwste LEGO® Super Mario™ speelsets speciaal voor jou! LEGO® Super Mario speelgoedbouwsets laten een geliefd personage tot leven komen in de echte wereld. Bekijk hier de uitgebreide LEGO® Super Mario™ collectie van Top1Toys.

23 producten

Filter

23 producten

Filter

Ben je op zoek naar LEGO® Super Mario™? Bij Top1Toys hebben we de nieuwste LEGO® Super Mario™ speelsets speciaal voor jou! LEGO® Super Mario speelgoedbouwsets laten een geliefd personage tot leven komen in de echte wereld. De actie begint met de avonturen met Mario starter set met een zeer interactieve LEGO® Mario™ figuur. Dankzij een super coole ingebouwde bewegingssensor weet Mario waar hij zich bevindt en in welke positie hij terecht is gekomen.

Creëer unieke bouw levels

LEGO® Super Mario™ speelsets zijn ideaal voor groepsspelletjes en het vergroten van het probleemoplossend vermogen en de creativiteit van kinderen. Het kan op verschillende manieren worden ingedeeld en gecombineerd worden met LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets om unieke levels te creëren.

Het beste van LEGO® Super Mario™ is dat je je avonturen kunt bouwen en herbouwen zoals je wilt! Alle Startsets en Uitbreidingsset zijn gemaakt van LEGO® stenen, dus elke set past bij elkaar en met LEGO stenen die je al in huis hebt! Het is de perfecte manier voor het hele gezin of voor vrienden om samen creatieve speeltijd door te brengen.

LEGO Super Mario app

De gratis LEGO Super Mario app biedt diverse opties om het spelen nog leuker te maken. Coole digitale bouwhulpmiddelen, leuke spelideeën en het delen van je geweldige creaties met vrienden!

Als eerste de nieuwste LEGO® Super Mario™

Als eerste de nieuwste LEGO® Super Mario™ artikelen kopen? Dat kan door LEGO te pre-orderen. Dit betekent dat je het nieuwste LEGO speelgoed reserveert bij Top1Toys en als eerste ontvangt na de release datum. Welke LEGO artikelen je op dit moment kan pre-orderen vind je hier.

Online LEGO winkel

Naast LEGO® Super Mario™ heeft LEGO een ruime lijst met thema’s en categorieën. Welke LEGO vind jij het leukste? Kijk bijvoorbeeld eens naar LEGO Architecture, LEGO City, LEGO Duplo, LEGO Dots en LEGO Technic. Deze LEGO thema’s kunnen natuurlijk ook met elkaar gecombineerd worden voor een echt fantasierijk verhaal, want wist je dat LEGO goed is voor de persoonlijke ontwikkeling van een kind? Ze leren hierdoor namelijk alleen te spelen, terwijl de creativiteit wordt gestimuleerd. Wil je zien welke artikelen van LEGO nu beschikbaar zijn op Top1Toys? Bekijk ons hele LEGO assortiment hier in onze online LEGO winkel.

Vragen over LEGO® Super Mario™

Heb je een vraag over LEGO® Super Mario™ producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben antwoord op al jouw vragen. Bellen kan tijdens kantooruren of stuur een mailtje met jouw brandende vraag over LEGO.