Lego 3 jaar

Welkom bij de Top1Toys LEGO shop! Hier kun je eenvoudig artikelen van het merk selecteren voor een bepaalde leeftijd, de nieuwste sets ontdekken, de best beoordeelde LEGO soorten bekijken en je favoriete collectie selecteren.

30 producten

Filter

30 producten

Filter

LEGO DUPLO is het ideale speelgoed voor driejarigen door de veilige, educatieve en leuke sets die aansluiten bij de ontwikkelingsbehoeften. Bij Top1Toys vind je een uitgebreid assortiment aan LEGO 3 jaar producten die speciaal zijn uitgekozen voor de peuters. Elk van onze thema’s en sets bieden een wereld vol mogelijkheden voor creativiteit, leren en ontdekken. Kies voor LEGO DUPLO van Top1Toys voor een speelervaring die zowel vermakelijk als educatief is voor de ontwikkeling van je kind.

LEGO 3 jaar: DUPLO

LEGO DUPLO is de ideale instap voor peuters van 3 jaar, aangezien het speciaal ontworpen is voor de kleine handjes en groeiende geest. DUPLO stenen zijn tweemaal de afmetingen van de welbekende LEGO stenen, waardoor ze veilig zijn voor jonge bouwers. Het assortiment biedt een veelheid aan thema's: van dieren tot voertuigen en gebouwen. Het sluit perfect aan op de rijke verbeeldingskracht van driejarigen.

Educatieve LEGO 3 jaar

DUPLO van LEGO 3 jaar is niet alleen leuk, maar het is ook bijzonder educatief. Het spelen met DUPLO bevordert de fijne motorische vaardigheden en de hand-oog coördinatie door het bouwen en in elkaar zetten van de stenen. Het helpt bij het ontwikkelen van probleemoplossend én logisch denken, terwijl kinderen leren door te doen. LEGO 3 jaar DUPLO sets bevatten vaak kleurrijke figuren en elementen die kinderen introduceren aan getallen, letters en basisbegrippen. Hierdoor leren ze spelenderwijs.

Andere voordelen LEGO 3 jaar

Een van de grootste voordelen van LEGO DUPLO 3 jaar is de duurzaamheid en de kwaliteit. DUPLO 3+ is ontworpen om tandjes te doorstaan, terwijl het veilig is voor intensief gebruik door nieuwsgierige peuters. Het stimuleert eindeloze creativiteit, waarbij elk bouwwerk weer een nieuwe ontdekking is. Bovendien ondersteunt DUPLO de emotionele en sociale ontwikkeling, aangezien kinderen leren delen en samenwerken door samen aan iets te bouwen.

Ons assortiment LEGO 3 jaar

In ons assortiment LEGO 3+ vind je verschillende thema’s en sets. Kies bijvoorbeeld voor de populaire treinrails met de bijbehorende stoomtrein en goederentrein van LEGO voor 3 jaar. Daarnaast vind je ook diverse gebouwen, voertuigen en dieren die de DUPLO wereld compleet kunnen maken.
Bekijk ook onze dozen vol met DUPLO blokken voor het bouwen van zelfbedachte creaties.

LEGO 3 jaar kopen bij Top1Toys

Met LEGO 3 jaar van Top1Toys kies je voor eindeloos bouwplezier en leerzame momenten voor jouw peuter. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment stimuleert niet alleen de creativiteit en ontwikkeling van je kind van drie, maar is ook veilig en duurzaam. Geef je kind het plezier van bouwen met dit kleurrijke speelgoed.

LEGO vanaf 3 jaar bestellen kan eenvoudig via onze website. Voor 16:00 uur besteld? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Je pakket wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €20 hebt bereikt. Heb je daarna toch nog twijfels over je bestelling? Dan kun je het binnen 30 dagen omruilen voor iets anders.