LEGO - Classic

Ben je op zoek naar LEGO® Classic? Bij Top1Toys hebben we de nieuwste LEGO® Classic speelsets speciaal voor jou! Met LEGO® Classic kunnen kinderen hun creatieve bouwvaardigheden ontwikkelen. En omdat de sets geschikt zijn voor veel verschillende leeftijdsgroepen, zijn ze leuk voor het hele gezin! Bekijk hier de uitgebreide collectie van Top1Toys.

19 producten

Filter

19 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

LEGO Classic

LEGO Classic is precies zoals LEGO ooit bedacht is. Bouwstenen in alles kleuren van de regenboog en een lege bouwplaat om mee te beginnen. Jij bepaalt wat je bouwt. Maak je een groot huis? Of misschien zelfs wel een hele stad? Er is geen blauwdruk voor wat jij moet bouwen; wat jij bedenkt, kun je maken. LEGO Classic is daarmee een zeer veelzijdige en uitgebreide set. Perfect voor de beginnende LEGO bouwer. Maar ook als aanvulling op sets uit andere series komen de LEGO stenen uit LEGO Classic natuurlijk goed van pas. Bekijk snel de hele collectie van Top 1 Toys.

LEGO Classic bouwstenen

Met LEGO Classic haal je een box LEGO Classic bouwstenen in huis die je overal voor kunt gebruiken. Kies voor een LEGO Classic box met alleen maar witte stenen, enkel oranje stenen of een set met iedere andere kleur die je kunt bedenken. Of bestel een LEGO Classic box met bouwstenen in alle kleuren van de regenboog. Zoek je specifieke bouwstenen zoals raampjes, wielen of een mix van alles? Ook dan kun je rekenen op LEGO Classic. Dit is de basis voor iedere LEGO-liefhebber!

Wil je je LEGO Classic bouwstenen snel kunnen opbergen? Bestel dan de LEGO Classic box met opbergfunctie.

Bestel LEGO Classic eenvoudig online

Is LEGO Classic iets voor jou? Plaats dan snel je bestelling, dan gaan wij voor je aan de slag. Als je jouw bestelling voor 16:00 uur hebt geplaatst, zorgen we ervoor dat je aankoop nog dezelfde dag verstuurd wordt. Op werkdagen heb je jouw LEGO Classic set dan de volgende dag in huis. Bekijk ook eens alle andere LEGO sets uit onze collectie. Naast LEGO Classic hebben we namelijk nog veel meer LEGO!

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe items in ons assortiment of de beste aanbiedingen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. We laten je weten wanneer je nieuw speelgoed en nieuwe spellen kunt verwachten zodat jij als allereerste op de hoogte bent. Op die manier ben jij er het eerste bij wanneer we weer leuke acties hebben.

Heb je vragen over het speelgoed in ons assortiment? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.