LEGO - Disney Princess

LEGO Disney Princess brengt de magie van de Disney prinsessen tot leven in de vorm van prachtige bouwsets. Met Disney LEGO kunnen kinderen hun favoriete sprookjes en verhalen opnieuw beleven en nieuwe avonturen creëren met hun favoriete prinsessen en karakters. Het is ideaal voor kinderen die dol zijn op Disney en sprookjes.

23 producten

Filter

23 producten

Filter

De magische wereld van LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess is een betoverende serie bouwsets die gebaseerd zijn op de geliefde Disney-prinsessen en hun avonturen. Met deze serie kunnen kinderen de wereld van Disney verkennen en hun favoriete sprookjes tot leven brengen door middel van hun eigen verhalen en het bouwplezier van de sets.

Elke LEGO Disney Princess set bevat gedetailleerde bouwinstructies en LEGO-stenen waarmee kinderen iconische scènes en locaties uit Disney-films kunnen bouwen. Van prachtige kastelen tot sprookjesachtige paleizen: er zijn veel verschillende sets beschikbaar om de fantasie van kinderen te stimuleren en hun creativiteit te inspireren.

De sets bevatten ook minifiguren van geliefde Disney-prinsessen zoals Sneeuwwitje, Ariel, Rapunzel, Elsa, Anna en vele anderen. Met deze minifiguren kunnen kinderen hun favoriete personages tot leven brengen en nieuwe verhalen bedenken in het magische koninkrijk van Disney.

Met een LEGO Disney set is de combinatie van bouwen, spelen en verhalen vertellen perfect voor kinderen. Ze kunnen niet alleen hun bouwvaardigheden ontwikkelen, maar ook zelf avonturen bedenken en scènes uit de Disney-films naspelen. Dit bevordert niet alleen hun creativiteit en verbeeldingskracht, maar ook hun sociale en emotionele ontwikkeling.

Ons assortiment LEGO Disney Princess

In de LEGO Disney Princess serie vind je de bekende personages met bijbehorende kastelen en accessoires. De meest populaire LEGO prinsessen en hun sets zetten we voor je op een rijtje.

  • Magische draaimolen van Anna en Elsa: deze betoverende bouwset van LEGO Princess is gebaseerd op het Disney-verhaal uit de film Frozen. Met deze set kunnen kinderen de magische wereld van Anna en Elsa verkennen terwijl ze met de draaimolen avonturen beleven. Met de bouwinstructies en LEGO-stenen kunnen kinderen de draaimolen van Anna en Elsa bouwen, met prachtige versieringen en magische details. De draaimolen kan daadwerkelijk ronddraaien.
  • Viana’s ontdekkingsboot: deze spannende bouwset is gebaseerd op de film Vaiana (Moana). Kinderen kunnen met deze set de reis over de oceaan herbeleven terwijl ze hun eigen ontdekkingsboot bouwen. Met de bouwinstructies, de kleurrijke details, het zeil en andere accessoires wordt het spannende avontuur werkelijkheid. Met keuze uit meerdere minifiguren, kunnen kinderen hun favoriete personage meenemen in hun eigen verhaal.
  • De betoverende reis van de prinses: deze LEGO Disney Princess set is gebaseerd op de magische wereld van meerdere prinsessen. Kinderen kunnen een prachtige koets bouwen, een roze luchtballon of het magische vliegende tapijt. De set is voorzien van kleurrijke details, versieringen, bijbehorende accessoires en keuze uit drie verschillende personages: Assepoester, Jasmine en Rapunzel. Hiermee wordt de betoverende reis werkelijkheid.

LEGO Disney Princess kopen bij Top1Toys

Top1Toys biedt keuze uit meerdere sets van LEGO Disney Princess. Bekijk ze online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag.