Nerf

Niets is leuker dan legertje of politietje te spelen, maar wel alleen als je over het juiste materiaal beschikt. Laat dat maar over aan Nerf. Nerf valt onder Hasbro en staat bekend om de diversiteit aan ‘wapens’. Met een gun van Nerf op zak, jaag je heerlijk achter elkaar aan in de hoop dat je de slechteriken des huizes in de kraag kan vatten!

Producten 1-36 van 59

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 59

Pagina
Filter

Waterpistool

Niets is leuker dan legertje of politietje te spelen. Heerlijk achter elkaar aan jagen en hopen dat je de slechterik te pakken zal krijgen. Daar heb je natuurlijk wel de juiste materialen voor nodig. Bij Top 1 Toys koop je de gaafste Nerf guns of Nerf Blasters. Hier schakel je alle slechteriken mee uit en heb je alle boeven binnen no-time achter slot en grendel! Of zet een paar lege flessen neer op een boomstam en probeer de flessen sneller om te schieten dan je vriendje of vriendinnetje. Nerf guns of blasters geven je gegarandeerd plezier!

Meer dan alleen een blaster

Met een Nerf gun of blaster alleen ben je er natuurlijk nog niet. Om je tegenstander te raken heb je ook pijltjes nodig. Hoe meer pijltjes je bezit, hoe vaker en sneller je achter elkaar kan schieten! Speel je liever met water? Top 1 Toy heeft verschillende Nerf waterpistolen in het assortiment waarmee jij elke tegenstander op een nat pak kan trakteren! Daarnaast heb je natuurlijk goede bescherming nodig. Met een Elite Tactical Vest van Nerf ben je klaar voor elke strijd!

Vandaag besteld, is morgen in huis

Wil jij een Nerf gun of blaster kopen? Plaats dan snel je bestelling bij Top 1 Toys. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, ontvang je jouw gave Nerf item de volgende dag al in huis! En bij besteding van €20,- of meer betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Gaaf!

Meer informatie nodig?

Het kan uiteraard zijn dat je nog een aantal vragen hebt of het gewoon niet helemaal duidelijk is. In dat geval raden we je aan om de klantenservice te contacteren. Voor vragen, opmerkingen, eventuele klachten, maar ook adviezen staat ons team vol specialisten graag voor je klaar.

Naast verschillende Nerf items hebben we nog veel meer buitenspeelgoed in ons assortiment. Wat dacht je van voetballen, springtouwen of de stoerste skelters? Bij Top 1 Toys vind je altijd wel iets waar jij naar op zoek bent!