Nerf

Niets is leuker dan legertje of politietje te spelen, maar wel alleen als je over het juiste materiaal beschikt. Laat dat maar over aan Nerf. Nerf valt onder Hasbro en staat bekend om de diversiteit aan ‘wapens’. Met een gun van Nerf op zak, jaag je heerlijk achter elkaar aan in de hoop dat je de slechteriken des huizes in de kraag kan vatten!

Producten 1-36 van 39

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 39

Pagina
Filter

Bij Top1Toys haal je een arsenaal aan guns en blasters in huis van Nerf. Wedden dat je alle schurken en boeven binnen no-time achter slot en grendel hebt zitten?

Het is niet per se nodig om met anderen te spelen. Zet een paar lege flessen neer op een boomstam en probeer de flessen in zo min mogelijk beurten om te schieten. Precisie is key! De guns en blasters van Nerf staan garant voor een boel plezier, dus waar wacht je nog op?

Nerf gun

De nerf gun kan behoorlijk op je ‘nerves’ werken! Je weet tenslotte nooit wanneer de ander de trekker overhaalt als je onder schot staat. Kinderen weten wel raad met de nerf gun, terwijl ook collega’s graag hun werkdag onderbreken om elkaar te beschieten van achter hun computer.

Ongeacht het pistool dat je koopt van Nerf, krijg je er standaard ‘darts’ bij meegeleverd. Deze pijltjes zijn gemaakt van zacht kunststof gemaakt. Een schot komt zo nooit hard aan! Een schot dat gelost wordt met de nerf gun, kan wel reiken tot 27 meter. Zo blijven de gevechten oneindig lang doorgaan, zonder gewonden.

Waterpistolen van Nerf

Speel je liever met water? Top1Toys heeft verschillende Nerf waterpistolen in het assortiment waarmee jij elke tegenstander op een nat pak kan trakteren! Daarnaast heb je natuurlijk goede bescherming nodig. Met een Elite Tactical Vest van Nerf ben je klaar voor elke strijd! Met een Nerf gun of blaster alleen ben je er natuurlijk nog niet. Om je tegenstander te raken heb je ook pijltjes nodig. Hoe meer pijltjes je bezit, hoe vaker en sneller je achter elkaar kan schieten.

De Nerf favorieten

Bij Top1Toys vind je een ruime collectie Nerf guns waar elke schutter dol op zal zijn. De Nerf Ultra AMP is een ware krachtpatser met een verbluffende precisie waar je versteld van staat. Met zijn speciale Ultra-darts schiet deze blaster tot wel 36 meter ver, waardoor je elke uitdaging met vertrouwen tegemoet gaat. De Nerf Dragonpower Fireshot, te herkennen aan zijn opvallende design en draakachtige details, is perfect voor avontuurlijke spelers. Met zijn roterende loop en snelvuuractie kun je razendsnel vuren en je vijanden verrassen. En vergeet de Nerf N-Strike Disruptor Duopack niet, het perfecte geweer voor teamspelletjes. Deze blasters zijn compact, maar leveren krachtige prestaties en bieden de mogelijkheid om twee Disruptors tegelijk te gebruiken voor dubbel de actie. Ontdek deze topfavorieten van Top1Toys en beleef ultieme Nerf-avonturen!

Meer informatie nodig?

Het kan uiteraard zijn dat je nog een aantal vragen hebt of het gewoon niet helemaal duidelijk is. In dat geval raden we je aan om de klantenservice te contacteren. Voor vragen, opmerkingen, eventuele klachten, maar ook adviezen staat ons team vol specialisten graag voor je klaar. Naast verschillende Nerf items hebben we nog veel meer buitenspeelgoed in ons assortiment. Wat dacht je van voetballen, springtouwen of de stoerste skelters? Bij Top1Toys vind je altijd wel iets waar jij naar op zoek bent!