Baby Born

Producten 1-36 van 57

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 57

Pagina
Filter

Accessoires voor Baby Born

De Baby Born is de perfecte pop voor poppen(h)ouders, maar hoe krijg je zo’n poppetje nou het aller gelukkigst? En daarmee de poppenhouder zelf ook? Inderdaad! Met bijpassende accessoires voor Baby Born! Bij Top1Toys variëren de accessoires voor Baby Born van een fietsstoeltje tot aan een 5-pack luiers. Voor elke Baby Born zijn er dus bijpassende accessoires te vinden. In alle mogelijke categorieën kan de poppenhouder zijn of haar hart ophalen! Neem snel een kijkje binnen ons assortiment en zorg er voor dat Baby Born nooit meer zonder flesje, wipstoeltje of fietshelm zit!

Baby Born accessoires voor onderweg

Hoe leuk is het om de Baby Born van hot naar her mee te sleuren? Dagje bij de grootouders op bezoek, of een middagje naar het bos? Alles is leuker als je Baby Born mee kan nemen! Top1Toys biedt een groot assortiment om het vervoer van de Baby Born zo veilig mogelijk te maken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een helmpje aan te schaffen welke de Baby Born kan dragen wanneer zij of hij achter op de fiets zit. Om achter op de fiets te zitten is er dan weer een perfect fietsstoeltje beschikbaar! Als je liever wilt dat de Baby Born zelf zijn of haar weg naar de volgende locatie vindt, is er een scooter met afstandsbediening of een fiets voor het poppetje beschikbaar!

Accessoires voor de verzorging van de pop

Het poppetje verdient natuurlijk een goede verzorging en veel hygiëne. Hiervoor zijn bij Top1Toys ook veel Baby Born accessoires te vinden. Zo kan je een badjas om de pop slaan zodat zij of hij het niet koud krijgt, kan de Baby Born gewikkeld worden in een badcape en stop je al deze spullen makkelijk in een bijpassende verzorgingstas! Als de poppenhouder zijn of haar pop liever niet meeneemt in bad voor de optimale verzorging, vind je bij Top1Toys zelfs een speciaal badje voor de Baby Born!

Het dragen van de Baby Born

Natuurlijk wil je het liefst dat de pop zoveel mogelijk in jouw armen ligt, maar buitenspelen met een pop in je handen is natuurlijk niet heel erg makkelijk. Eén van de coole Baby Born accessoires die je hiervoor aan zou kunnen schaffen, is de poppen draagzak. Op die manier hangt de pop lekker bij de poppenhouder. Wil je toch liever een nog betere experience? Kies dan voor de Baby Born Deluxe kinderwagen!

Baby Born accessoires kopen bij Top1Toys

Om de Baby Born op een perfecte manier op te voeden, kunnen extra tools soms van pas komen. Gelukkig val je bij Top1Toys met je neus in de boter, want aan Baby Born accessoires geen gebrek! Wanneer je bij Top1Toys accessoires besteld, ben je gegarandeerd van een veilige betaling. Als de accessoire toch niet precies is wat je ervan verwacht, heb je bij Top1Toys maar liefst 30 dagen om de producten te retourneren. Als je vragen hebt over Baby Born accessoires, of van andere aard natuurlijk, ben je bij onze vrolijke collega’s van de klantenservice aan het goede adres. Zij zijn beschikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur.