Maped

18 producten

Filter

18 producten

Filter

Creatievelingen kunnen hun hart ophalen met het merk dat naar de naam Maped luistert. Maped ontstond vlak na het voorbijgaan van de WOII in het Franse Annecy en is sinds de jaren 40 uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt van schoolartikelen. Maped is inmiddels namelijk verkrijgbaar in zo’n 125 landen, waar Nederland er één van is.

In de fabrieken van Maped rollen viltstiften van de band, vind je alternatieve puntenslijpers terug en worden scharen met kartelrandjes ontwikkeld. Top1Toys biedt meer dan 30 producten aan van Maped, waarmee we een ruim aanbod voor je hebben. Maak je kinderen klaar voor de scholen en plaats je bestelling in onze webshop!

Maped passer

Handvaardigheid is een schoolvak waar precisie geboden is. Met behulp van de Maped passer tekent je kind cirkels van 360 graden op secure wijze. Maar ook als er specifieke vormen uitgetekend moeten worden om creaties van karton te maken, helpt de Maped passer een handje. Het doosje van dit item uit de collectie van Maped bevat extra potloodjes, zodat er geen nieuw exemplaar gekocht hoeft te worden als er één afbreekt.

Maped stiften

Naast de passer, vervullen ook de Maped stiften een belangrijke rol in onze collectie. De vele verjaardagen die jij en je partner langsgaan kunnen wat overweldigend zijn voor je kinderen. Een goed cadeau voor deze verjaardagen zijn paar Maped stiften. Wat dacht je bijvoorbeeld van de viltstiften met pasteltinten? Dit doosje bevat 10 uiteenlopende kleuren die elkaar als een regenboog opvolgen. Zo heb je alle kleuren opgenomen in de kleurplaten die ze voor opa en oma maken.

Maped stiften die evenmin aan te slepen zijn in onze webshop, zijn de krijt varianten. Deze zijn te gebruiken op whiteboards en makkelijk uit te vegen. Ook erg leuk om mee te tekenen!

Maped potloden

De Maped potloden vormen eveneens een mooie toevoeging aan ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de varianten met gum? Aan de uiteinden van deze potloden van Maped bevindt zich een klein gummetje, zodat fouten niet onherroepelijk worden. Daarnaast verkoopt Top 1 Toys een setje Maped potloden waar een zwart exemplaar onderdeel van uitmaakt. Schetsen en pennenstreken komen zo mooi op papier te staan, waarna de finishing touch verricht wordt met de overige potloden uit het doosje.

Top1Toys

Bij Top 1 Toys kun je verder terecht voor tekstmarkers, diverse scharen, gelstiften, krijtborden en vergrootglazen van Maped. Duostamps en waskrijtjes completeren onze collectie, dus er is keuze genoeg om je kind klaar te maken voor het schooljaar dat komen gaat. Bij Top 1 Toys verzenden we producten gratis vanaf €19,99, waardoor de kans best aanwezig is dat ook jouw bestelling zonder verzendkosten gepaard gaat. Zoek nu de producten uit die je lief zijn, bestel je producten online of kom langs in één van onze winkels.