Playmais

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Speelmais

Speelmais, ook wel funmais genoemd, bestaat uit blokjes echte mais die zijn gekleurd met natuurlijke voedingsstoffen. Hierdoor is de speelmais biologisch afbreekbaar. Door de speelmais een beetje nat te maken wordt deze kleverig en kun je de maisvlokken aan elkaar plakken om de mooiste figuren te maken. Hoe leuk is dat? Je kunt hiermee een hele mais maken, maar je kunt natuurlijk de mooiste creaties maken. Heb je zelf al iets in gedachten of wil je zelf kijken wat de mogelijkheden zijn? Het assortiment met speelmais van Top 1 Toys vind je hier.

Alle soorten speelmais

De leukste figuren maken, dat kan met het speelmais uit ons assortiment. Wij hebben daarvoor al diverse sets samengesteld, zodat het nog makkelijker is om de leukste dingen te maken. Waar moet je dan zoal aan denken? Maak jouw kleine dierentuin met daarin boerderijdieren, maak een prinses met eenhoorn of stel gewoon zelf iets samen met het speelmais in alle kleuren.

Speelmais bestel je bij Top 1 Toys

Knutsel mais kopen? Dit kan voor jezelf of als cadeautje. Bestel dit dan op een werkdag voor 16:00 uur, want dan ontvang je het speelmais al de volgende dag in huis. Wil je nog meer cadeautjes kopen? Gebruik dan eens onze cadeauvinder, want zo kun je gericht zoeken naar het perfecte cadeautje. Zorg ervoor dat jouw minimale bestelwaarde €20,- is, want dan verzenden wij jouw bestelling geheel gratis. Dat is mooi meegenomen toch? En van funmais kun je niet genoeg hebben.

Vragen over speelmais?

Heb je een vraag over het speelmais uit ons assortiment of wil je meer weten over onze service? Wij helpen je graag verder bij het vinden van het juiste speelmais of andere cadeautjes. Raadpleeg onze klantenservice waar onze medewerkers jou goed te woord staan. Benieuwd naar de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Speelmais bestel je bij Top 1 Toys.