Bestway

Bestway produceert hoogwaardige en innovatie producten voor sport en vrije tijd zoals zwembaden, boten, luchtbedden en nog veel meer. Ze hebben een overvloed aan verschillende producten om tegemoet te komen aan mensen met allerlei levensstijlen. Ze voorzien de hele markt van opblaasproducten.

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Bestway wijdt zich aan het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige en innovatieve producten voor sport en vrije tijd zoals zwembaden, boten, luchtbedden en nog veel meer. Ze voorzien de hele markt van opblaasproducten.

Bestway is in 1994 opgericht en is gespecialiseerd in de bevoorradingsketen van opblaasbare vrijetijdsproducten, bovengrondse zwembaden en andere outdoor-vrijetijdsproducten. De producten van Bestway worden verkocht in meer dan 80 landen, verspreid over de hele wereld. Volgens Bestway zijn tevreden klanten de sleutel tot een lang leven van het bedrijf. Ze hebben een overvloed aan verschillende producten om tegemoet te komen aan mensen met allerlei levensstijlen.

Bestway wil de wereld gelukkig en schoon houden, wat blijkt uit hun inzet voor recycling. Ze nemen hun belofte om het milieu schoon te houden serieus. Bestway heeft voorzieningen voor het recyclen van drielaags, geflocked en normaal PVC.