Carrera

Carrera ziet zichzelf als ‘motorsport voor thuis’. Ze vinden het een logische verplichting om zo veel mogelijk raceplezier, ontspanning en kwaliteit aan hun producten mee te geven.

Producten 1-36 van 57

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 57

Pagina
Filter

Het Spaanse woord Carrera betekent race. En race betekent snelheid, technologie, inhalen en als eerste over de eindstreep rijden! Carrera is een superspannend spel met behendigheid, want: wie er afrijdt, die verliest.

Carrera ziet zichzelf als ‘motorsport voor thuis’. Ze werken succesvol samen met zowel de auto-industrie als internationale raceteams. Ze vinden het daarom een logische verplichting om zo veel mogelijk raceplezier, ontspanning en kwaliteit aan hun producten mee te geven. De gezamenlijke betekenis van mensen met verschillende leeftijden staat voor hun in het middelpunt: mensen die plezier hebben in mooie auto’s, fascinerende techniek en racen.

De modellen van Carrera waarmee je kan racen zijn onderhevig aan dezelfde natuurkundige wetten als echte racewagens en sportwagens. Voor jonge coureurs hebben ze nog extra uitdagingen gemaakt zoals de looping en andere actie-stunt elementen. De kleinste coureurs laten Supermario of Bliksem McQueen over de baan jagen.