Quercetti

Quercetti is een speelgoedbedrijf dat al meer dan 65 jaar speelgoed produceert voor kinderen overal ter wereld. Ze willen graag stereotypes trotseren door speelgoed te maken dat de creativiteit de vrije loop laat. Het speelgoed dat ze maken moet duurzaam, innemend en amusant en ontwikkelend zijn.

13 producten

Filter

13 producten

Filter

Quercetti is een speelgoedbedrijf dat al meer dan 65 jaar speelgoed produceert voor kinderen overal ter wereld. Ze proberen dat zo goed te doen als ze kunnen, omdat ze geloven dat de eerste jaren in het leven van een kind kritiek zijn om de fundering te leggen voor alles wat het kind later leert.

Ze willen graag stereotypes trotseren door speelgoed te maken dat de creativiteit de vrije loop laat. Ze zijn zich er van bewust dat goed vormgegeven en zorgvuldig geproduceerd speelgoed makkelijk te gebruiken en veilig is voor kinderen van alle leeftijden. Voor Quercetti komt veiligheid op de eerste plaats tijdens het maken van hun speelgoed. Ze houden zich aan de internationale regels hiervoor.

Hun kracht is hun brede scala aan speelgoed: veel verschillende manieren om leuk te spelen die een gezamenlijke identiteit delen, gebaseerd op het bewustzijn dat wat er echt toe doet kinderen, hun behoeften en hun gezonde ontwikkeling en groei zijn. Het speelgoed dat ze maken moet duurzaam, innemend en amusant en ontwikkelend zijn.