Intex

Intex is het merk als het gaat om zwembaden voor in je tuin. De Intex zwembaden collectie van Top1Toys bestaat uit opzetzwembaden, kinderzwembaden en babybadjes. Daarnaast heeft Intex ook veel opblaas speelgoed voor in het zwembad! Bekijk het allemaal hier.

Producten 1-36 van 38

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 38

Pagina
Filter

Op zoek naar een Intex zwembad voor in je tuin? Bekijk onze ruime collectie aan Intex zwembaden. Van opzetzwembaden, kinderzwembaden en babybadjes tot aan opblaas zwembaden. Het merk Intex heeft het allemaal en staat voor kwaliteit. Een Intex zwembad kopen doe je bij Top 1 Toys!

Intex EasySet; gemakkelijk opzetbaar zwembad

Iedereen kent wel de ronde Intex zwembaden met bovenaan een opblaasbare ring. Dit is serie Easy Set. EasySet® van Intex is het gemakkelijkst opzetbare zwembad op de markt! Eenvoudig neer te zetten, ring opblazen en vullen met water. Binnen enkele minuten kan je genieten van het koude water.

Intex opzetzwembad

Maar ook de zwembaden met frame worden elk jaar populairder. Ook wel de opzetzwembaden genoemd. Vooral de rechthoekige vorm vinden veel mensen prettig. Met meerdere mensen in het zwembad en het zwembad kan voor een langere tijd staan dankzij een filterpomp. Intex noemt deze collectie Intex Metal Frame zwembaden. Frame zwembaden zijn ideaal voor gezinnen die hun achtertuin voor meerdere doeleinden gebruiken, zoals sporten, ontspannen of het spelen van een waterspel. Deze zwembaden hebben een stevige frameconstructie met PVC-zijwanden en zijn ontworpen om gemakkelijk te worden geïnstalleerd om binnen een uur of minder water klaar te zijn. Metal Frame Pools kunnen jarenlang gebruikt worden.

Zwembad accessoires

Ook voor opblaasspeelgoed voor in het zwembad kan je terecht bij het merk Intex. Van een unicorn luchtbed tot aan een opblaas krokodil. Maar ook verschillende filterpompen voor de uitgebreide zwembaden.