Crayola

Crayola produceert sinds 1903 allerlei creatieve kunstbenodigdheden, knutselartikelen en creatief speelgoed. Crayola is gepassioneerd om ouders en opvoeders te helpen om creatieve kinderen groot te brengen.

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Crayola is gepassioneerd om ouders en opvoeders te helpen om creatieve kinderen groot te brengen. Consumenten hebben al meer dan 100 jaar vertrouwen in het merk Crayola, omdat het bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen door creatieve producten aan te bieden van hoge kwaliteit, aangepast aan elke leeftijd, gemakkelijk en veilig, functioneel en wasbaar. Wij geloven dat creatieve kinderen geïnspireerde, originele volwassenen zullen worden.

Het bedrijf begon toen de neven Edwin Binney en C. Harold Smith in 1885 het pigmentbedrijf overnamen van Edwins vader. Toen ze zagen dat er behoefte was aan veilig waskrijt van goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar, rolde in 1903 het eerste doosjes met 8 Crayola waskrijtjes van de lopende band. Sindsdien is de Crayola portfolio continu uitgebreid met allerlei creatieve kunstbenodigdheden, knutselartikelen en creatief speelgoed en in 2014 is Crayola Benelux van start gegaan.

Het is de hoogste prioriteit bij Crayola om je te voorzien van veilige producten van hoge kwaliteit en aangepast aan alle leeftijden. Sinds de start van ons merk in 1903 hebben we ervoor gezorgd dat al onze creatieve materialen niet giftig zijn en veilig.

Crayola gelooft in grenzeloze verbeelding, de kracht van spel en de magie van dromen.