Melissa & Doug

Melissa& Doug zijn een bedrijf dat kinderspeelgoed produceert. Ze geloven in simpele concepten zodat kinderen hun eigen draai aan dingen kunnen geven en willen verbeelding en een gevoel van verwondering stimuleren.

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Melissa&Doug is een bedrijf dat kinderspeelgoed produceert en is genoemd naar de voornamen van de oprichters. Ze willen graag een lanceerplatform zijn dat de verbeelding en een gevoel van verwondering ontsteekt in kinderen, zodat ze zichzelf, hun passie en hun doelen kunnen ontdekken.

Melissa&Doug willen kinderen stimuleren open te staan voor dingen en nieuwe mogelijkheden te zien. Ze willen kinderen een échte kindertijd geven, om een pad voor ze te banen om ze hun volledige potentieel te laten realiseren.

Ze maken speelgoed en andere producten die zorgen voor ontelbare manieren om te spelen. Ze geloven dat de beste dingen om mee te spelen vaak simpele concepten zijn die kinderen inspireren om hun eigen draai aan dingen te geven. Met alles wat ze creëren hopen ze vrij spel, creativiteit, verbeelding, leren en ontdekken aan te kunnen moedigen.