Smoby

Smoby is het merk als het gaat om buitenspeelgoed zoals speelhuisjes voor in de tuin, speelhuis met glijbaan of losse kinderglijbanen. Even heerlijk buiten spelen en samen met vriendjes rollenspellen doen en daarna glijden van de glijbaan. Liever een klimtoestel? Ook dat heeft Smoby in haar assortiment. Waar ga jij voor? Bekijk hieronder de Smoby collectie bij Top1Toys!

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Een van de topmerken in ons assortiment is Smoby, dat bekendstaat om zijn buitenspeelgoed met als uitblinker het Smoby speelhuis. Dit Franse merk is toonaangevend op het gebied van speelgoed en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Smoby speelhuis: kwaliteit en innovatie

Het Franse speelgoedmerk Smoby heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1924. Het merk streeft ernaar om kinderen te voorzien van hoogwaardig speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan hun ontwikkeling zoals het Smoby speelhuis.

Een wereld van fantasie met een Smoby speelhuis

Zoals benoemd is het meest geliefde artikel van Smoby het Smoby speelhuis. Het speelhuis is ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hen de kans te geven om allerlei rollenspellen te spelen. Het klassieke Smoby speelhuis is beschikbaar in verschillende maten en stijlen, zodat kinderen hun eigen plekje kunnen creëren die bij hen past. Deze huisjes zijn ideaal voor verschillende verhaallijnen, waarbij kinderen kunnen spelen alsof ze in hun eigen huis wonen. Een Smoby speelhuis moedigt kinderen aan om hun verbeelding te gebruiken. Er worden verhalen verzonnen en de sociale vaardigheden worden ontwikkeld terwijl ze samen met vriendjes spelen. De realistische details van een Smoby speelhuis zoals deurklinken en een ingebouwde speelgoed keuken van Smoby, maken het zelfbedachte verhaal compleet.

Meer dan alleen een Smoby speelhuis

Naast een speelgoed huis van Smoby, vind je van dit merk ook verschillende glijbanen en voertuigjes in ons assortiment.

  • Smoby glijbaan: naast de speelgoedhuisjes is Smoby ook expert in het maken van kinderglijbanen. Een Smoby glijbaan is er in verschillende varianten, kleuren en groottes. Hierdoor is er altijd een glijbaan die bij jouw kind en zijn of haar leeftijd past.
  • Smoby step: de steppen van Smoby zijn ontworpen met aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en plezier. Ze zijn perfect voor kinderen die graag actief buiten spelen en bewegen. De steppen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, zodat er voor elk kind een passende optie is. Door de stevige materialen en de duurzame wielen, kunnen kinderen voor een lange tijd comfortabel en stabiel steppen.
  • Smoby loopfiguren: naast dat de loopfiguren van Smoby leuk zijn, dragen ze ook bij aan de ontwikkeling van motorische vaardigheden van jonge kinderen. Het helpt ze bij het zetten van hun eerste stapjes en het ontwikkelen van de balans en coördinatie. De loopfiguren zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en ontwerpen, waardoor er voor ieder kind wel een aantrekkelijke optie is.

Het assortiment van Smoby biedt meer dan glijbanen, stepjes, loopfiguren en een Smoby speelhuis. Neem een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in een van onze winkels voor het gehele aanbod.

Smoby speelhuis kopen bij Top1Toys

Bestel jouw Smoby speelhuis of een ander artikel van het merk eenvoudig online. Plaats jij de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur? Dan ontvang je je Smoby speelhuis de volgende werkdag. Bij een besteding van €19,99 of meer hoef je geen verzendkosten te betalen.