Smoby

Smoby is het merk als het gaat om buitenspeelgoed zoals speelhuisjes voor in de tuin, speelhuis met glijbaan of losse kinderglijbanen. Even heerlijk buiten spelen en samen met vriendjes rollenspellen doen en daarna glijden van de glijbaan. Liever een klimtoestel? Ook dat heeft Smoby in haar assortiment. Waar ga jij voor? Bekijk hieronder de Smoby collectie bij Top1Toys!

34 producten

Filter

34 producten

Filter

Smoby Speelgoed

Ben je op zoek naar een speelhuisje of een glijbaan voor in de tuin? Ga dan voor een speelhuis of kinderglijbaan van Smoby! Dit topmerk staat bekend om haar stevige kunststoffen speeltoestellen met moderne kleuren. Opgroeien was nog nooit zo leuk! Smoby bied innovatief speelgoed aan met leuke educatieve waarden en emotie, terwijl het kinderen helpt de wereld te ontdekken.

Smoby Speelhuisje

Een eigen speelhuisje voor je kind in de tuin, wie wil dat nou niet? Op en top speelplezier gegarandeerd! De Smoby speelhuisjes zijn er in verschillende variaties zoals een speelhuis met keuken of een speelhuisje met glijbaan. Alle speelhuisjes hebben ramen en deuren op kinderhoogte, en er zijn verschillende speelhuisjes waar kookaccessoires bij zitten. Welke je ook kiest kinderen zullen veel spelen in hun tuin speelhuisje.

Smoby Glijbaan

Naast speelhuisjes is Smoby ook expert in het maken van kinderglijbanen voor in de tuin. Een Smoby glijbaan is er in verschillende varianten. Voor kinderen van 2 jaar is er de Smoby Glijbaan XS. Maar ook voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar heeft Smoby verschillende glijbanen. Veel van de glijbanen zijn voorzien van een koppelstuk zodat je een tuinslang er aan kunt bevestigen. Voor de warme dagen kun je er dan een waterglijbaan van maken! Super leuk!

Smoby staat voor een veilige speelervaring. Smoby maakt gebruik van materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Alle producten voldoen aan de Europese veiligheidsregels voor speelgoed. Smoby verzorgt geweldig vakmanschap en de producten zijn duurzaam door het gebruik van materiaal van hoge kwaliteit gecombineerd met de laatste productiemethoden. Ze verwezenlijken een duurzaam ontwikkelingsbeleid om de impact op het milieu voor toekomstige generaties te verkleinen. Het werk is erkend bij een ISO 50001 certificatie.

Wij zijn trots met zo’n merk in onze collectie. Bekijk snel de Smoby collectie hier bij Top1Toys!