Clementoni

Clementoni is een speelgoedbedrijf dat in 1963 is opgericht. Het bedrijf is ontstaan met het doel om kinderen op een leuke manier te laten leren.

Producten 1-36 van 50

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 50

Pagina
Filter

Clementoni ontwikkelt verschillende educatieve spellen. Zo kun je denken aan Clementoni Wetenschap waarbij je jouw huis omtovert tot een scheikundig laboratorium. Of ontdek hoe sterk jouw geheugen is tijdens Frozen 4-in-1 spel. Test jouw technisch inzicht en bouw jouw eigen vliegtuig of robotslang. Bij Top1Toys vind je het gehele assortiment van Clementoni spellen hieronder.

Uitzoeken, in elkaar zetten en klaar ben je!

Maar bij scheikunde blijft het niet. Met de Clementoni Wetenschap spellen kun je ook je eigen Robotslang, Zwevende Draak, of Helicopter maken. Met een beetje techniek en een goede instructie zet jij zo in een handomdraai de tofste dingen in elkaar! Appeltje eitje, zullen we maar zeggen.

Leer, speel en maak plezier met de Clementoni spellen

Er zijn duizend manieren om iets leren maar het leukste is natuurlijk dat je ook plezier hebt. Kun je goed dingen onthouden? Test dan je geheugen tijdens een potje Memo. Bij Domino probeer je je kaartjes weg te spelen door dezelfde plaatjes aan elkaar te leggen. Zo vind je binnen de Clementoni spellen collectie ook een 4-in-1 variant van Frozen2. Eén spel met vier verschillende varianten; vier vliegen in één klap!

Het Alfabet leren of leren schrijven? Niks is leukers dan dat in een spelvorm te leren. Met verschillende kaartjes leer jij nieuwe woorden schrijven. Wis de inkt weer makkelijk uit als je het antwoord goed hebt. Met het Spel Kleuterschool van Clementoni leer je door middel van plaatjes, puzzels, cijfers en woorden een heleboel nieuwe dingen. Zo ben je nooit verveeld of uitgeleerd!

Clementoni Wetenschap: jouw eigen laboratorium in huis

Houd jij van scheikundige proefjes en het uitvoeren van experimenten? Dan is Clementoni Wetenschap spel wat voor jou! Met het Clementoni Wetenschap Spel ‘Ontdek De Scheikunde’ tover jij jouw slaapkamer om tot een scheikundig lab. Je duikt in de wereld van de scheikunde waarin jij maar liefst meer dan 50 verschillende proefjes kan doen. Je werkt met reageerbuisjes, trechter, een mengstaaf en werkt met echte chemische stoffen. Maar dat kan gevaarlijk zijn, dus vergeet niet je veiligheidsbril op te zetten!

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb jij nog vragen over de Clementoni spellen, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur voor jou klaar en helpen je graag verder!

Bestel je vandaag voor 16:00 uur, heb je het morgen in huis! Bestel je voor meer dan €19,99? Dan krijg je het gratis thuis bezorgd.