Baby Annabell

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Baby Annabell

Vanaf jongs af aan al willen beginnen met jouw eerste echte gezinnetje? Dan komt Baby Annabell zeker goed van pas. De vrouwelijke en mannelijke pop zijn niet van echt te onderscheiden. Bij Baby Annabell kan je met verschillende soorten poppen je hart ophalen. Zo zijn er poppen die je in je armen kan nemen en geen geluidjes maken, maar er zijn zelfs Baby Annabell poppen met bewegende functies, die goed helpen in de ontwikkeling van de sociale vaardigheden. Natuurlijk ben je bij Top1Toys ook aan het goede adres als het gaat om kleding of accessoires voor de Baby Annabell pop. Neem vooral een kijkje in ons ruime assortiment!

Baby Annabell pop met functies

Baby Annabell komt dus in verschillende soorten voor, en zo zijn er ook Baby Annabell poppen met interactieve functies. Met Pop Baby Annabell 43 cm Interactief kan je bijvoorbeeld heerlijk spelen maar wanneer het poppetje verdrietig is, zal je haar toch echt moeten troosten. Ze reageert namelijk op bewegingen en aanrakingen. Wanneer Baby Annabell honger of dorst heeft, kan je haar een flesje geven. Baby Annabell 43 cm Interactief is te gebruiken voor poppenouders vanaf drie jaar.

Baby Annabell accessoires

Een dagje op stap met Baby Annabell is gelukkig geen probleem. Zij, of de mannelijke versie van Baby Annabell: Baby Alexander, kunnen goed vervoerd worden middels een fietsstoeltje of een Maxi-Cosi. Wanneer je ervoor kiest de pop achter op de fiets te nemen, zorg dan wel dat de pop een helmpje draagt voor de veiligheid.

Baby Annabell kleding

Hoe cool is het als jouw Baby Annabell pop achterop de fiets dan ook nog eens super coole fiets kleding aan heeft? Gelukkig wordt hier bij Top1Toys rekening gehouden en kan je een hele fietskleding set voor de Baby Annabell pop aanschaffen. Maar er zijn ook andere leuke kledingsetjes te vinden, zoals een chique jurkjes set of een setje kleding voor een lunch.

Baby Annabell kopen bij Top1Toys

Voor de Baby Annabell pop en bijpassende accessoires en kleding is Top1Toys de juiste keuze! Aan poppenspulletjes geen gebrek. Bij Top1Toys kan je op maar liefst negen verschillende manieren betalen en je bent gegarandeerd van een veilige betaling. Als je voor 16:00 uur besteld mag je erop rekenen jouw bestelling de volgende werkdag in huis te hebben (houd wel rekening met het weekend!). Wanneer je jouw bestelling toch liever terugstuurt, mag dit in een termijn van 30 dagen. Als je contact op wil nemen met één van onze medewerkers, kan dat elke werkdag tussen 08:30 uur en 17:00!