Wader

Wader is een Pools speelgoedbedrijf dat aan meer dan 70 landen levert. Ze vinden dat kinderen moeten leren tijdens het spelen en ze maken simpel, creatief speelgoed in basiskleuren.

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Wader is een Pools speelgoedbedrijf  dat bijna meer dan 25 jaar ervaring heeft met het maken van speelgoed. Ze hebben meer dan 300 artikelen in hun assortiment en ieder jaar innoveren ze. Ze verkopen producten aan meer dan 70 landen.

Wader gelooft dat de beste manier om te leren plezier is. Kinderen zouden moeten leren tijdens het spelen. Wader maakt simpel en creatief speelgoed in basiskleuren zodat kinderen vanaf hun geboorte de wereld steeds beter gaan begrijpen. Ze hebben als missie om ouders te ondersteunen bij het aanleren van motorische vaardigheden aan hun kinderen in hun eerste levensjaren. Dit doet Wader door veilig speelgoed van hoge kwaliteit te maken om de creativiteit en het denken te ontwikkelen en het kind aan te moedigen om te spelen. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk voor Wader. Ze hebben moderne machines voor de productie van het speelgoed en als het geproduceert is wordt gekeken of het speelgoed voldoet aan de veiligheidswaarden van de EU.