Mga

MGA Entertainment is bekend van merken als Bratz, L.O.L. Surprise en Lalaloopsy. Ze hebben als missie kinderen over de hele wereld te vermaken en een onvergetelijk deel van hun kindertijd te vormen.

Producten 1-36 van 43

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 43

Pagina
Filter

MGA Entertainment is bekend van merken als Bratz, L.O.L. Surprise en Lalaloopsy en is opgericht in 1979. Ze hebben als missie kinderen over de hele wereld te vermaken en een onvergetelijk deel van hun kindertijd te vormen. Hun waarden dienen als kompas voor hun acties en beschrijven hoe MGA Entertainment zich in de wereld gedraagt.

WAARDEN
1. Creatieve innovatie is de manier waarop we bezig zijn
2. We hebben passie voor alles wat we doen
3. We kijken naar de oplossing, niet naar het probleem, en ‘het kan’ is waar we in geloven.
4. Als we iets zeggen, doen we het -  er kan altijd op ons gerekend worden.
5. We erkennen de onbeperkte potentie van alle werknemers en de onbegrensde kracht van teamwork. Samenwerken is cruciaal.
6. Bij ons is de klant koning.

 

VEILIGHEID
De producten van MGA Entertainment worden ontworpen aan een uitgebreid testtraject dat niet alleen voldoet aan de legale vereisten, maar daar zelfs ver overheen gaat. Dit testtraject is niet recent ingevoerd, maar wordt al gebruikt sinds de oprichting van het bedrijf. Alle producten van MGA Entertainment voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen in de speelgoedbranche. Het belangrijkste voor MGA Entertainment is de veiligheid van kinderen.