Fien & Teun Hamertje Tik

14,99
Boem, boem! Het bekende hamertje tik spel is nu verkrijgbaar in een spannende Fien & Teun variant. Laat je kind plezier beleven terwijl ze Fien, Teun en alle boerderijdieren timmeren op de bijgeleverde boerderijachtergrond. Dit spel is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de zintuigen van je kind, dankzij het gewicht en het geluid dat het produceert tijdens het spelen.

Wat zit er allemaal in deze set?
- Een kurkachtergrond om als speelbord te dienen, dubbelzijdig bedrukt voor extra variatie.
- 20 vormen om te timmeren en de boerderij tot leven te brengen.
- Een kinderhamer, perfect geschikt voor kleine handen.
- Spijkertjes om alles stevig op zijn plaats te houden.

Wat leren kinderen terwijl ze spelen?
- Fijne motoriek: Het spel vereist nauwkeurigheid en precisie bij het timmeren, wat de fijne motorische vaardigheden van je kind zal verbeteren.
- Concentratie: Kinderen moeten gefocust blijven om de spijkertjes op de juiste plek te krijgen en de vormen correct te timmeren.
- Hand-oog coördinatie: Het hameren van de spijkertjes vereist goede hand-oog coördinatie, wat een waardevolle vaardigheid is.

Met deze complete set kunnen kinderen keer op keer hun eigen Fien & Teun boerderij creëren. Het is een geweldige manier om hun creativiteit en verbeelding te stimuleren terwijl ze plezier hebben. Daarnaast kunnen ze trots zijn op hun eigen werk en het aan anderen laten zien. De Fien & Teun hamertje tik set is een fantastische manier om spelenderwijs te leren en plezier te hebben, keer op keer.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml