Kegelspel

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Het kegelspel is het ultieme spel voor kinderen die te jong zijn om met hun ouders te kegelen bij een gelegenheid, maar wel een leuke activiteit zoeken voor thuis. Zo’n kegelspel bestaat uit ongeveer negen pionnen, die omgeworpen moeten worden met behulp van een bal. Het spel is leuk om in tweetallen te spelen, maar het is ook mogelijk om er een gezinsactiviteit van te maken.

Het kegelspel begint pas echt leuk te worden als de kinderen 2 jaar of ouder zijn. Het spel blijft langere tijd leuk voor kinderen, omdat ze steeds beter worden in het omverwerpen van de kegels. Zoek je een leuk presentje voor je kind of een neefje of nichtje? Doe dan het kegelspel cadeau!

Kegelspel kind: onze selectie

Ben je op zoek naar een kegelspel voor een kind? Top1Toys heeft verschillende setjes opgenomen in het assortiment, zodat je wat te kiezen hebt in onze webshop. In onderstaande opsomming geven we een korte uitleg over de favorieten van Top1Toys:

  • Paw Patrol kegelspel & Frozen Kegelspel: we noemen deze twee spelletjes in één adem, aangezien de opdruk het enige verschil is tussen deze varianten. Het spel bevat niet 9, maar 6 pionnen en één gekleurde bal. Anna en Elsa prijken op de kegels van Frozen; Marshall en co staan afgebeeld op het andere kegelspel.
  • Bowling Set Outdoor: dit spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. De fabrikant heeft ook een opbergnet toegevoegd aan de set, zodat je het spel overal mee naartoe kunt nemen.
  • Kegelspel 11-delig: dit is de meest eenvoudige variant van het kegelspel. De kegels en ballen worden opgeborgen in een handige houder, zodat de speelelementen niet verspreid komen te liggen in de speelkamer.

Hoe wordt het houten kegelspel gespeeld?

Ons houten kegelspel is vooral voor kinderen bedoeld, waardoor officiële regels een beperkte rol van betekenis spelen bij je spel. Mocht je toch een gezinskampioenschap willen organiseren in de woonkamer, is het goed om de regels tot je te nemen. De lengte van de baan dient 20 meter te zijn, terwijl je een maximale aanloop mag nemen van 3 meter. Ben je van plan om het kegelspel als buitenspeelgoed te gebruiken? Dan is de afstand 33 meter.

De puntentelling bij het kegelspel is vrij eenvoudig. Elke kegel die omver gegooid wordt is goed voor één punt. Per ronde heb je twee werpbeurten. Indien je alle pionnen van het kegelspel omver weet te krijgen, word je beloond met een bonuspunt.

Kegelspel kopen?

Wil jij een kegelspel kopen, zonder daar de deur voor uit te hoeven? Top1Toys laat je favoriete kegelspel gratis bezorgen als de orderwaarde van je bestelling €19,99 of meer is. Onze koeriers kunnen de volgende dag al bij je zijn als je order voor 16:00 bij ons binnen is.